Nettideitti suomi seksi kokemuksia

nettideitti suomi seksi kokemuksia

Liverpoolin maalivahti aneli kyynelsilmin anteeksipyyntöä faneilta — paljasti mitä pukukopissa tapahtui ottelun jälkeen.

Noora ihmetteli yhtäkkiä ilmestyneitä punaisia näppylöitä — lääkäri tunnisti yleisen vaivan heti. Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: Entinen Playboy-malli päätyi järkyttävään tekoon: Meghanin elämä mullistuu täysin häiden jälkeen — nämä kaikki arkiset asiat ovat häneltä nyt jatkossa kiellettyjä. LIV Liv-lifestylesivuston lukijat keskustelivat nettitreffeistä. Osa lukijoiden deiteistä on ollut karmaisevia, mutta mukaan mahtuu myös paljon rakkautta.

Lukijoista 51 prosenttia on käynyt nettitreffeillä. Kyselyyn vastasi kävijää. Olen tavannut muutamia miehiä netissä ja nyt seurustelen onnellisesti miehen kanssa, jonka tapasin netissä. Minun kiinnostukseni saa ainakin lopahtamaan jo siinä vaiheessa, jos ilmoituksessa lukee että kriteerinä on heti ulkonäköasiat. Mielestäni tärkeää on persoona.

Aika paljon taitaa olla noita mielihäröisiä tyyppejä liikenteessä. Mulla on ollut profiili vuoden verran Silloin oli sovittu muutamat treffit, joista joku aina johti pidempään seurusteluun. Hyviä kokemuksia ja mukavia tyyppejä, mutta sitä varsinaista "kipinää" ei syttynyt Myös niitä ihan hirveitä kokemuksia sattunut matkan varrelle Muutaman kanssa harrastin seksiä melko alkuvaiheessa Ja varsinkaan ei pidä ottaa itseenssä miesten omituista käytöstä!

Olen siirtynyt jo jokin aika sitten pois vapailta markkinoilta, mutta Otin välillä ilmoituksen pois, kun tapailu jonkin tapauksen kanssa alkoi tuntua siltä että siitä voisi jotain tullakin, Mutta sitten taas jatkoin jos siitä ei mitään sen enempää tullutkaan.

Lukuunottamatta muutamaan kuukauden parin jaksoa milloin tapailu muuttui jo seurusteluksi hetkeksi. Ummehtunut kaveripiiri uusiutui, tein uusia juttuja, keksin itsestäni uusia puolia. Irtoseksi oli myös hauskaa: Joidenkin kanssa jo ensitreffeillä, ja useimpien kanssa toisen kerran tavatessa.

Yhteensä tapasin jonkun viitisenkymmentä naista. Tuola on valtavasti erilaisia ihmisiä odottamassa, ja jokainen heistä on tutustumisen arvoinen. Harrastit seksiä kaikkien kanssa, jotka tapasit? Sait puhuttua 50 naista sänkyyn? Ja tuoko pitäisi uskoa? DD, jos niin luulet.

Kuten tuossa yllä joku jo sanoikin, ei sinänsä väliä mitä sinä uskot. Kyllä, seksiä oli jokaisen kanssa. Mikä ihme se on muka? Aikuiset harrastaa seksiä, minusta ihan normaali juttu.

Ei siksi, että olisi jokin sankari, vaan suurten luulojensa vuoksi. Saahan sitä esittää naistenmiestä, mutta jokin raja pitää olla valehtelussakin. Mikäs kumma tuo nyt on jos kyseessä sattuu olemaan tavallista komeampi kaveri.

Siinähän naiset lakoo ennenkuin on edes ensimmästäkään sanaa vaihdettu. Sulla ei taida olla oikeasti paljoa kokemusta naisista: Entäs, jos nainen kertoisi vastaavaa, että 50 on tavannut ja kaikkien kanssa seksiä?

Varmasti nähtäisiin, että mies saa nauttia seksistä ja nainen saa kärsiä seksistä. Naiselta menee maine, miehellä kasvaa maine. Se on sitä tasa-arvoa! Kyllähän tuo varmasti on mahdollista, että kyseinen herra on kaikkien kanssa seksiä harrastanut, mutta luultavasti keskustelut on sisältäneet seksuaalisia vihjeitä jo ennen ensi tapaamistakin.

Se on se ihmistyyppi. Minä olen käynyt treffeillä about saman määrän, noin 50, kanssa, mutta ne oli miehiä kun olen nainen. Enkä kenenkään kanssa ole harrastanut seksiä ensitreffeillä ja vain yhden kanssa yleensäkään ollenkaan. Olen mies eikä mulla oikeastaan ole edes paneminen mielessä, kun lähden tapaamaan naista ekaa kertaa.

Eikä ole naisten suunnaltakaan tullut mitään vihjailuja, että olisi heti ensimmäisillä treffeillä halukkuutta sänkyyn.

Jokainen elää sillä tavoin kuin haluaa, ja tärkeämpää mulle on että jokainen tekee sellaisia valintoja joiden kanssa pystyy itse elämään. Ei kukaan muu voi kellekkään sanoa miten tulisi elää? Ja mulla on monia noista tapaamistani naisista edelleen ystävinä, eikä meillä ole ongelmia sen kanssa että ollaan joskus harrastettu yhteistä kivaa. Nytkin juhannuksena oltiin porukalla mökillä, tämän nykyiseni kanssa ja muutamia eksiä siellä seassa - saunottiin, syötiin ja juotiin.

Jos jollakulla on ongelma tällaisen asian kanssa, ja tuomitsee muita, niin antakaa niidne olla omissa oloissaan surkeana. Välttäkää idioottien seuraa sanon minä. Ei se ihan noinkaan ole. Tottakai jos jonkun mielestä seksi kuuluu vain parisuhteeseen, hän toivoo löytävänsä kumppanin samalla tavalla ajattelevasta ihmisestä, ja se on täysin ok eikä mitään idioottimaisuutta.

Itse en tuomitse seksisuhteilijoitakaan en vain ymmärrä heitä sillä edellytyksellä, että ovat rehellisesti liikkeellä. D Noh, netissä nyt kuka tahansa voi esiintyä millaisena tahansa. Mitäänhän se ei vaadi. Se ainakin pysyy että Suomesta ei kateus lopu. Eikö oikein kiehu sisällä, kun joku muu on onnekkaampi kuin sinä! Jos itelläs ei flaksi käy, ni ei se tarkoita etteikö joku muu napsi niitä marjoja pois.

Se vain on niin että toiset nillittävät nurkassa, kuten tämä gegsfsfsd, ja keksivät mitä syitä milloinkin mikseivät kelpaa. Aah, janoat siis kautta noilla keksityillä jutuillasi: D No valitettavasti saat yrittää huomattavasti paremmin. Kukaan ei ole kateellinen näille m Mutta jos se paskanpuhuminen omaa itsetuntoasi kohottaa niin anna palaa: Maksulliset seksipalvelut ja pettämissivustot eivät kuitenkaan selitä yksistään ilmiön laajuutta.

Suomessa ilmiötä on vasta herätty tutkimaan. Se tiedetään, että esimerkiksi stereotypia naisesta passiivisena seuranhakijana ei pidä paikkansa. Meillä on todisteita esimerkiksi siitä, että nuorilla naisilla on huomattavasti enemmän seksuaalikumppaneita nuoruudessa kuin mitä edeltävällä sukupolvella oli, väestöliiton tutkijaprofessori Osmo Kontula kertoo.

Internetin myötä ihmiset uskaltavat puhua omista fantasioistaan entistä rohkeammin. Tunteistaan ja haluistaan puhumista kasvotusten ei koeta kuitenkaan edelleenkään helppona. Livenä moinen koetaan töykeän suorasukaiseksi. Anonymiteettiin liittyy myös riskinsä. Tavatonta ei ole, että ihmiset valehtelevat seurapalstoilla itsestään. No, huonompi homma nille sillä olin, ja ihan tosissaan, "Milla" tuhahtaa.

Riskit voivat olla myös syy sille, miksi seksiseuraa haetaan netistä. Tuntemattomaan partneriin liittyvää vaaraa ja epävarmuutta saatetaan pitää kiihottavana.

Tuntemattomaan ihmiseen voi liittää monenlaisia mielikuvia ja intohimoja. Jos kyseessä on yhden yön juttu tuntemattoman kanssa, niin silloin seksi voi olla vaikuttavampaa, tutkijaprofessori Osmo Kontula kertoo. Viime kädessä syyt seksin etsimiseen ovat monisyiset.

Huvin ja seikkailunhalun lisäksi on viitteitä siitä, että taustalla vaikuttaa seuranhakijan elämäntilanne. Seksiseuran hakua verkossa tutkineen Sari Ollilan mukaan esimerkiksi parisuhteeseen turtuminen ja eron jälkeinen elämäntilanne voi olla taustalla nettiseksin hankintaan. Sitoutumiselle ei nähdä aikaa tai sille ei koeta tarvetta, Osmo Kontula lisää.

Seksisuhde päätty jonkin aikaa sitten minun aloitteestani, kun se ns.

nettideitti suomi seksi kokemuksia Meillä oli tosi kiva päivä ja tultiin juttuun, mutta sellanen romanttinen kipinä puuttu. Lukijoista 51 prosenttia on käynyt nettitreffeillä. Ja jotkut kuvittelee, että muutaman viestin ja tapaamisen jälkeen pitää olla yhdessä vähintäänkin sängyssä vaikkei sopis toisilleen millään lailla. Sitten kun tämä sankari tuli kahville, niin heti tuli iholle. Ja sinä olet idiootti: Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Nettideitti suomi seksi kokemuksia -

Jokainen elää sillä tavoin kuin haluaa, ja tärkeämpää mulle on että jokainen tekee sellaisia valintoja joiden kanssa pystyy itse elämään. Ehkä pitäisi poistaa koko profiili. A-luokan vieras Aihe vapaa 'aloittaja "omg" Minä olen käynyt treffeillä about saman määrän, noin 50, kanssa, mutta ne oli miehiä kun olen nainen.

Tällä hetkellä ei kontakteja millään muotoa. Ihmetyttää nämä flirttailijat, jotka eivät kuitenkaan sitten vastaa sellaiselle takaisin, joka kiinnostuu ottamaan yhteyttä tämän flirtin herättämän huomion vuoksi. Mielestäni olisi kyllä ihan hyvien tapojen mukaista edes joku viesti laittaa takaisin päin, jos mies vastaa lähetettyyn flirttiin.

Sitten toinen on nämä kirjoittelijat. Kova halu on saada kumppani tai päästä edes treffailemaan, mutta sitten ei kuitenkaan halutakaan tavata jne, vaikka löytyisikin se treffiehdokas.

Miksi ihmeessä ihminen edes sitten laittaa treffi-ilmoituksia nettiin, jos todellisuudessa etsiikin vain jotain "kirjekaveria" tms?? Pitihän tääkin joskus tapahtua mitä on pelänny että nyt tätäkin vanhaa kunnon iskuria ollaan "uudistamassa" eli mitä ilmeisimmin pilaamassa.. MIKSI pitää korjata kun vikaa ei ole: Syy jonka kertovat sivulla, haiskahtaa tekaistulta s. No itse en aio jatkosaakaan maksaa millekään treffipalstalle mitään. Eli minnekähän nyt sitten jos ja kun tuokin palsta pilataan, ja sama on tehty jo Suoli Vai voikohan tässä jo heittää kirveen kaivoon kaiken seuranhaun osalta..

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Nettideittailu Kokemuksia nettitreffeistä? Kertokaa nettitreffailijat, millaista on ollut? Kuinka paljon olette käyneet treffeillä nettideittailun myötä ja missä ajassa? Outoa käytöstä Ihmetyttää nämä flirttailijat, jotka eivät kuitenkaan sitten vastaa sellaiselle takaisin, joka kiinnostuu ottamaan yhteyttä tämän flirtin herättämän huomion vuoksi.

Nää ukkelit pelkää omaa varjoonsakin, ihmisten ilmoille ei nynnyä saa millään. Hyvä nykyaikainen tapa löytää toisia myös seuraa kaipaavia.

Itse olen poistunut palstoilta löydettyäni S24 treffien kautta sen oikean jo yli viisi vuotta sitten. Oma ilmoitukseni ehti olla sivuilla melkein viikon. Treffejä ei ehtinyt kertyä kun tällä kertaa tärppäsi melkein ensi heitolla. Kirjoittelin ehkä kolmen kanssa ja tämä nykyinen oli ainoa jonka kanssa mentiin edes kahville. Ilmoituksessani kerroin mitä haen ja mitä minulla on tarjota.

Näille valittajille kertoisin että kyllä meitä miehiä kin täältä löytyy. Hyvät vain eivät kovin kauan palstoilla roiku. Muutaman kerran kolmen vuoden aikana noin kuukauden maks kerrallaan. Tosin pari kertaa pistin jo parin viikon jälkeen profiilin kadotukseen ihan silkasta vi Aiemmin treffeille pääsi, noin kymmenen kertaa. Nykyään on ihme jos kerran pääsee jollekkin epämääräselle kahvikekkerille johon just ja just on herra saanut hetken aikaa. Muuten on osunut nämä loputtomaan kestävät kirjekaverit jotka ovat treffeille kyllä kovasti lähdössä, mutta kahdenkaan viikon utelun jälkeen ei saa itteensä paikalle.

Eli onko sitten varattuja vai onko profiili ihan jotain muuta mitä sen takana on. Ihan ensimmäisillä treffeillä oli tunne, että nyt löytyi. Hengattiin reilu kuukaus ja ilmeni, että tää jätkä kuppas ruokansa ja yritti vielä vaatteensakkin maksattaa. Majoitti ittensä mulle kun asuin lähempänä työpaikkaansa. Kun onni siinä latistui niin alkoi käyttäytyyn tosi törkeesti ja poistui vasta kun pistin lähteen.

Eli ei edes sitä likasta työtä voinut tehdä, että olis todennu, että tämä on tässä ja lähtenyt itse. Seuraavana päivänä oli jo toinen mimmi kierroksessa. Kauheimmat treffit olivat erään hepun kanssa joka alkoi lateleen kaiken maailman ehtoja toisella tapaamisella. Laitoin tästä muuten tonne kauheimmat treffit viestiketjuunkin. Olis pitäny alkaa lapsia tekeen samantien. Tyyppi oli jonkin sortin kriminaali ja jutuista päätellen tais olla osa melkoisen mielikuvituksen tuotettakin eli hullu kuin pullosta tullu.

Kivoimmat treffit oli Helsingissä erään hemmon kanssa. Meillä oli tosi kiva päivä ja tultiin juttuun, mutta sellanen romanttinen kipinä puuttu. Enemmän meni semmoseks kaveri meiningiksi.

Mutta nitä treffejä muistelen lämmöllä ja sillon tuli myös naurettua ihan älyttömästi. Harrastin seksiä tasan ton ensimmäisen tuttavuuden kanssa. Ja siihenkin meni oma aikansa kun sille tielle mentiin. Aika harmittavaa on, että aika moni mies ajattelee nettideitti sivustoja seksinhakupalstoina ja naiset useammin hakee varmaan ihan oikeaa parisuhdetta.

Ja jotkut kuvittelee, että muutaman viestin ja tapaamisen jälkeen pitää olla yhdessä vähintäänkin sängyssä vaikkei sopis toisilleen millään lailla. Tässä kohtaa varmaan mennään usein niin ristiin, että toi voi olla enemmän epätoivosta touhua. En suosittele omilla kokemuksilla, mutta mulla on kuulemma keskivertoa huonompi tuuri.

Voihan sitä kokeilla jos ei ole mitään odotuksia. Ja on varovainen ja miettii tarkkaan mitä haluaa. Aika paljon taitaa olla noita mielihäröisiä tyyppejä liikenteessä.

Mulla on ollut profiili vuoden verran Silloin oli sovittu muutamat treffit, joista joku aina johti pidempään seurusteluun.

Hyviä kokemuksia ja mukavia tyyppejä, mutta sitä varsinaista "kipinää" ei syttynyt Myös niitä ihan hirveitä kokemuksia sattunut matkan varrelle Muutaman kanssa harrastin seksiä melko alkuvaiheessa Ja varsinkaan ei pidä ottaa itseenssä miesten omituista käytöstä!

Olen siirtynyt jo jokin aika sitten pois vapailta markkinoilta, mutta Otin välillä ilmoituksen pois, kun tapailu jonkin tapauksen kanssa alkoi tuntua siltä että siitä voisi jotain tullakin, Mutta sitten taas jatkoin jos siitä ei mitään sen enempää tullutkaan.

Lukuunottamatta muutamaan kuukauden parin jaksoa milloin tapailu muuttui jo seurusteluksi hetkeksi. Ummehtunut kaveripiiri uusiutui, tein uusia juttuja, keksin itsestäni uusia puolia. Irtoseksi oli myös hauskaa: Joidenkin kanssa jo ensitreffeillä, ja useimpien kanssa toisen kerran tavatessa. Yhteensä tapasin jonkun viitisenkymmentä naista. Tuola on valtavasti erilaisia ihmisiä odottamassa, ja jokainen heistä on tutustumisen arvoinen.

Harrastit seksiä kaikkien kanssa, jotka tapasit? Sait puhuttua 50 naista sänkyyn? Ja tuoko pitäisi uskoa? DD, jos niin luulet.

Kuten tuossa yllä joku jo sanoikin, ei sinänsä väliä mitä sinä uskot. Kyllä, seksiä oli jokaisen kanssa. Mikä ihme se on muka? Aikuiset harrastaa seksiä, minusta ihan normaali juttu. Ei siksi, että olisi jokin sankari, vaan suurten luulojensa vuoksi.

Saahan sitä esittää naistenmiestä, mutta jokin raja pitää olla valehtelussakin. Mikäs kumma tuo nyt on jos kyseessä sattuu olemaan tavallista komeampi kaveri. Siinähän naiset lakoo ennenkuin on edes ensimmästäkään sanaa vaihdettu. Sulla ei taida olla oikeasti paljoa kokemusta naisista: Entäs, jos nainen kertoisi vastaavaa, että 50 on tavannut ja kaikkien kanssa seksiä?

Varmasti nähtäisiin, että mies saa nauttia seksistä ja nainen saa kärsiä seksistä. Naiselta menee maine, miehellä kasvaa maine. Mietin, miten tuntematonta pitäisi tervehtiä. Kättely olisi jäykkää, vilkuttaminen naurettavaa, mutta olisiko halaaminen liian päällekäyvää? Ja mistä hänet edes tunnistaa? Peilaan ikkunasta laajenneita ihohuokosia ja laitan suuhun kolmannen purkan tunnin sisään. Leukoja jomottaa, kämmenet hikoavat. Olen aina ollut sitä mieltä, että netistä hakevat seuraa vain rumat, epätoivoiset ja estyneet nörtit.

Kun puolet maailman väkiluvusta edustaa vastakkaista sukupuolta, luulisi siitä joukosta jonkun löytyvän ihan tosielämässäkin. Sen jälkeen olen kiertänyt baareja ja juhlia, pitänyt silmät auki.

En ole hassumman näköinen, ja jonkun kerran on yössä onnistanutkin. Deittipalvelun etusivulla on linkki pikarekisteröitymiseen. Se vaatii vain syntymäajan, asuinpaikan ja tiedon, kummasta sukupuolesta on kiinnostunut. Mietin vartin erilaisia vaihtoehtoja. Pitääkö nimessä olla syntymävuosi? Ehkä profiili kertoo sen muutenkin. Päätän esiintyä omalla nimelläni. Mutta kummalla, rehellisesti ensimmäisellä vai ovelasti toisella ristimänimellä? Lauri on simppeli, Pietari mystisempi.

Toisaalta naiset sanovat aina hakevansa rehellistä ja luotettavaa miestä. Ehkä perisuomalainen Lauri toimii paremmin kuin itäisen eksoottinen Pietari. Huomaan klikkaavani muiden profiileista ensimmäisenä auki ne, joissa nainen katsoo suoraan kameraan ja mieluiten hymyilee. Valitsen itsestäni lomakuvan laivan kannelta, jossa levitän käsiä kuin Jack ja Rose Titanicissa ja katson vino hammasrivi välkkyen suoraan kameraan.

Isoin haaste on kuitenkin vielä edessä. Kirjoitan ammatikseni, mutta itsensä markkinoiminen ja oman persoonan tiivistäminen puoleentoista tekstiviestiin tuntuu vieraalta.

En haluaisi kaatua kliseisiin ja luetella samoja kuluneita adjektiiveja — luotettava, huumorintajuinen, ulospäinsuuntautunut — kuin kymmenet kilpakosijat. Voin olla yksinäinen, mutta internetissä en ole yksin. Google antaa hakusanalle nettideittailu   osumaa. Alan liikevaihto on Yhdysvalloissa liki miljardi dollaria, ja Suomessakin toimii jo toistakymmentä deittipalvelua. Luku oli kaksinkertainen verrattuna baarissa tai yökerhossa toisiinsa tavanneisiin.

Itsestä pitäisi osata kertoa mahdollisimman positiivisesti, mutta jollain lailla todenmukaisesti. Huumorintajua ja pilkettä silmäkulmasta kuulemma löytyy.

Kassu Tampereelta on niin ikään huumorintajuinen, urheilullinen ja pitää musiikista ja elokuvista. Haluaisin kertoa samat asiat kuin Kentauri, Jack ja Kassu, mutta omin sanoin. Keksin verrata seuranhakua kalastukseen. Olen heitellyt uistinta musiikkipiireissä, opiskelijabileissä, kapakassa ja kassajonossa, mutta siima on pysynyt löysänä. Nettitreffit on minulle uusi ulappa — josko täällä tärppäisi? Kiinnostus musiikkiin, yhteiskuntaan ja itsensä kunnossapitoon on plussaa, mutta tärkeintä on, että pää ja sydän ovat paikallaan.

Naispuolinen ystävä on kertonut käyneensä treffeillä netissä tapaamiensa miesten kanssa. Hän valitteli, että yhteydenottoja tuli niin paljon, ettei millään ehtinyt vastata kaikkiin. Minäkin päätän jäädä odottamaan, että miehenkipeiden kaunotarten viestit tukkivat postilaatikkoni palvelussa. Profiilissasi on ollut mukavasti säpinää. Näköjään miehen täytyy tehdä aloite verkossakin. Palvelu on jutun tekohetkellä vasta perustettu, eikä naisia ole liikaa.

Uudeltamaalta löytyy vain kolmisenkymmentä 18—vuotiasta, enintään senttistä kuvallisen ilmoituksen jättänyttä daamia. Valitsen kauneimmat profiilikuvat ja lähetän heippa-tervehdykset Kaisulle , Tikkarille , Ruusulle , Mia Jos automaattitervehdys ei ole kyllin kiinnostava, ehkä persoonallinen ja utelias ote puree paremmin.

Donna on vastannut sivuston kyselyyn lempipizzoista ja sängyn alta löytyvistä villakoirista. Vaikka netissä on aikaa punnita sanojaan, keskustelunavaukseni jäävät yhtä jäätäviksi kuin baaritiskillä. Tai no, yksi tulee. Se on yhtä outo kuin lähettäjänsä. Seuraa etsiessä tulee testattua myös omia ennakkoluuloja nettideittailijoista outoina, estyneinä ja epätoivoisina ikisinkkuina.

Millaiset ihmiset oikein hakevat seuraa verkosta? Internetsivusto Network worldin mukaan treffisivustot ovat nostaneet suosiotaan etenkin toisen maailmansodan jälkeen syntyneiden suurten ikäluokkien keskuudessa.

Käyttämässäni palvelussa näyttäisi muutaman nopean haun perusteella olevan eniten 30—vuotiaita. Myös Suomen suurimmalla deittisivulla Suomi Alle vuotiaita on vain kaksi prosenttia. Netissä on vanhempia, joilla on suorempi tarve kumppanin löytymiseen, eikä ehkä enää niin romanttista kuvaa rakkaudesta ja sen oikean tapaamisesta.

Niin, ehkä pitäisi olla realisti. Iskuyritysteni avuttomuudesta huolimatta palvelu on koukuttava. Huomaan käyväni sivulla monta kertaa päivässä. Olisiko joku kiinnostunut minusta?

0 thoughts on “Nettideitti suomi seksi kokemuksia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *