Tissi videot suomi keskustelu

tissi videot suomi keskustelu

Keskustelun aloittaja kertoo motiivikseen sen, että haluaa käydä asiallista keskustelua näyttelyihin pukeutumisesta. Aloitusta puolustavat toteavat, että aihe on tärkeä, koska koiranesittäjän asiaton pukeutuminen voi viedä tuomarin huomion pois koirasta. Moni palstaa seuraava ottanee huumorilla muun muassa sen, että kysymys on tuonut koirannäyttelykeskusteluun kommentteja siitä, miten helppoa tai vaikeaa Suomessa on päästä rintojen pienennysleikkaukseen. Keskustelun perusteella koiranäyttelyharrastusta ei voi moittia ainakaan yksiulotteiseksi.

Koirien ulkonäön arvioinnin ohessa syntyy keskustelua erilaisista tärkeistä ja vähemmän tärkeistä ilmiöistä. Isorintaiset epäilevät, että kyse on kateellisten panettelusta. Vievätkö isot hölskyvät rinnat huomion pois tärkeämmistä asioista? Kyllä, mutta ei se haittaa. Kommentit 16 Kommentit Mitäs jos naistuomarit? Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Liivit pitäs olla sellaset, Liivit pitäs olla sellaset, ettei liika huomio käänny tisseihin ja se on just tää et miehet tulee mukaan vaan kun naisten tissit heiluu.

Kyllä meidän ukko oli kans sielä ja kiinnitti asiaan ehkä liikaakin huomiota. Mikä voisi olla "tärkeämpi Mikä voisi olla "tärkeämpi asia"? Mää haluun kans nährä sen Mää haluun kans nährä sen viiteon!!! Oon miäs ja mua kiinnostaa tissit! Kyllä tuossa näyttelyssä kohu Kyllä tuossa näyttelyssä kohu syntyi ihan eri asiasta kun tisseistä. Olishan siellä fb ryhmässä Olishan siellä fb ryhmässä ollu kovempiakin uutisaiheita kuin tissikeskustelu, mm.

Tai ehkä jossain vaiheessa harrastus nähtäisiin mediassakin positiivisena aiheena eikä joko tällaisten turhien juttujen tai lässynlässynuutisten tienoolta. On ihan turha väittää, että On ihan turha väittää, että tuomaritn ja katsojat pystyvät keskittämään katseensa vain koiraan, vaikka sitä silmä kovana katselisikin.

Kokeilepa itse joskus katsoa jotain ohi kulkevaa koiraa niin, ettet huomaa, onko kuljettaja mies vai nainen ja minkävärisiä vaatteita hänen yllään on. Silmä näkee muutakin kuin vain sen tärkeimmän katsottavan, ja joku ylimääräinen pomppiva tulee havainnoitua.

Hyvät rintaliivit juostessa ovat must niinkuin muukin siisti pukeutuminen, handlerinhän pitää esittää koiraa, ei itseään. D Oli siinä miehillä hyvät ilmeet kyllä, koska ihan selkeästihän ne kaiken näki: D No, tekevälle sattuu ja ajattelen, et ehkä tämmönen parikymppinen suihkunraikas vilauttelija pelasti niiden kalareissun, vaikkei saalista oliskaan tullu haha ;. Eräänä kesäaamuna istuskelin sängyssä varmaan viisi minuuttia peitto lanteille valahtaneena ja yritin herätä.

Jonkin ajan kuluttua huomasin, että sängyn viereisen ison ikkunan takana - parin metrin päässä minusta - oli kaksi remonttimiestä virnistelemässä ja tuijottamassa paljaita tissejäni!

Myöhemmin sain tietää, että talossa oli meneillään asuntojen viereisten tuuletusparvekkeiden kunnostus. Ei muuten mut naapurin vuotta nuorempi näki ketunnokan ala-asteellaXD Olin pukemassa päälleni jostain syystä ison ikkunan edessä ja asuttiin silloin kerrostalon ekassa kerroksessa. Poika kävelee veljensä kanssa ohi XD Mä hyppäsin maahan kunnon kissanloikalla piiloon. Muutama viikko sitten puin huoneessani vaatteita päälleni saunan jälkeen. En huomannut, että huoneesta lähtenyt siskoni oli jättänyt oven auki - siispä ihan tyytyväisenä tanssahtelin housuja jalkaan tissit helluen, suoraan tuon oven edessä.

Serkkupoikani on tulossa huoneeseeni kertomaan jotain asiaa ja ensimmäiseksi saa vastaansa minun saunanraikkaat tissini. Tyyppi perääntyy äkkiä ja jatkaa toiseen suuntaan, kuulen mutinaa "erikoinen elämäntyyli" Itseäni tapaus vain nauratti: Viehe tarttui kuitenkin pohjaan, ja minä riisuin päällysvaatteet hakeakseni sen vedestä.

Okei, sain sen irti ja nousin rannalle. Kielsin poikaa katsomasta ja kääntymään ympäri riisuakseni märät rintsikat, ja niin poika tekikin. Vaihdoin tyytyväisenä vaatteita, kunnes yhtäkkiä tajusin, että luokkalaiseni poika oli kääntynyt ympäri ja katsoi minua. Tuosta tulikin yhtäkkiä mieleeni, että entä jos tämä osaltaan aiheutti sen, että vaikka myöhemmin yläasteella emme pojan kanssa olleet kovin hyvissä väleissä, yritti hän usein lähennellä minua?

Varhaisemmista kokemuksista johtuvia päähänpinttymiä? Mä olin uimas mun kaverin kaa ja siel oli poikii. Olin just tullu ylös uimasta ja päätin sit mennä sillee "coolisti" pelaa sinne lentopalloo vähä esittää niille pojille Sit ne vaa naureskeli siinä, mä meen mun kaverin luo ja kaveri on sillee "laitas kuule nyt vihdoin toi tissi piiloo" Lähin muute aika nopeeta veks sieltä xD. Oltii menos siit liukumäestä joka meni iha helvetin kovaa no siinä sitte ku pääs vetee nii bikinit lähtivät lillumaan altaan toiseen päähän siiin oli nii kova virtaus XDDD oli kyllä noloa kaikki vaan katto.

Menin iha vitun nopeeta hakee ne ja piilottelin tisuja. Niin siis bikinin yläosa lähti pois. Yläasteen todistusten jaossa mulla oli päällä olkaimeton mekko ja rintsikat. Mekko oli yläosasta vähän liian iso ja siinähän ne sitten tipahti alas luokanvalvojaa halatessa koko koulun edessä: D onneks olin sentään selkä yleisöö päin Siskon entinen poikaystävä jonka kans ne oli vasta hetken seurustellu tuli meille ja mun huoneen ovi oli auki ja olin ilman paitaa ja se näki mun tissit ku käveli ohi ja moikattii vaa toisiamme vitun kiusallisesti: Viime kesänä olin kielimatkalla Briteissä ja asuin isäntäperheessä.

Yks yö heräsin sit joskus neljän maissa aamuyöstä siihen, että oli hirvee vessahätä. Siellä huoneessa oli aina öisin melko kuuma, ja mä nukuin sinä yönä pelkässä sellasessa tositosi löysässä ja melko läpinäkyvässä topissa ilman rintsikoita jota käytän yleensä vaan rannalla bikinien päällä.

Muistan, kun vielä vessaan lähtiessäni mietin, et laitanko mä jotain siveliäämpää päälle, mut koska vessaan oli meidän huoneen ovelta kirjaimellisesti 2 metriä matkaa, ja kaikenlisäks eihän kukaan nyt valvo neljältä aamulla, päätin lähtee hipsimään vessaan pelkässä topissa. Pääsin kyllä vessaan, mutta kun tulin pois, nii meijän host-dad oli just tulossa keittiöstä.

En osannu oottaa sitä yyyhtään, joten mä päästin vaan jonkun epämääräsen kiljasemista muistuttavan älähdyksen, ja molemmat säikähti ihan saatanasti. Sit ku olin selvinny säikähyksestäni, se host-dad vaan katto mua ja sanoo jotai "Oh I'm sorry, I didn't expect Viime juhannuksena saunottiin kavereiden kanssa meillä ja päätettiin sit lähteä uimaan.

No, mä aattelin etten omassa rannassa tarvinnut uikkareita tai edes pyyhettä, kun naapurissakaan harvoin oli ketään. Kipsittiin siis rantaan, jäätiin laiturille vähäksi aikaa seisomaan. Mä porukan ainoana pyyhkeettömänä eli täysin alastomana hyppelin siinä jotain. Yhtäkkiä alkaa naapurista kuulua ääntä. Mies siellä puhuu koiralleen korostetun kovaäänisesti, aivan ilmeisesti haluaa meidän huomaavan, että viettävät minua vanhempien lastensa kanssa juhannusta grillikodallaan Olin äkkiä kaverin pyyhkeen takana.

Oikein idyllinen näky varmaan, kesäyö, tyyni järvenselkä ja alaston neito. Olin viimekeväänä uimassa kaveripojan kanssa. Vedessä pelleilimme ja hän nosti minut vyötäröltä ilmaan, mutta ote lipsati ja kun hän yritti korjata sitä, repäisi yläosan pois No aloin vittuilla hänelle jostain, ja hän alkoi kutittamaan minua jotta olisin hiljaa: Jos vilahtaa, se tapahtuu tyylikkäästi. Tää on niin mun kessa D Here it comes: Meillä oli viimekesänä kesäteatterissa semmonen komedianäytelmä, joka pyöri aikapaljon alastomuuden ympärillä.

Ohjaaja ei kuitenkaan halunnut tehdä tästä semmosta versiota, että kaikki hihhulois siellä alasti, vaan mm. Nää rintsikat oli semmoset, että ne laitettiin kiinni edestä niiden vesimeloninpuolikkaiden välistä, takana meni levee silikoninauha ja olkaimet oli silikoniset.

Kun olin ekaa kertaa menossa lavalle esityksen aikana niin mulla oli vielä paita päällä. Siinä kun oon menossa niin tajuan, että ei helvetti, rintsikat aukes taas Silikoninauhahan se sitten repes irti oikeanpuoleisesta kupista, joten niitä rintsikoita piti paikallaan enää olkaimet ja solki piti kupit yhdessä.

Ei siinä, lavalle vaan ja sieltä hetkeksi poistuessa kiivetessä lavasteiden yläkerrokseen ehdin sopertaa muille, että silikoninauha repes, että saas nähä pysyykö nää enää kauaa ees kiinni: Siinä siis vedin jotain jumppaliikkeitä, kunnes totean toiselle hahmolle, että "On niin hankalaa kun paita ottaa aina vastaa, minä otan sen hetkeksi pois, että voin näyttää paremmin".

Käännyn selin yleisöön feikkitisut oli yleisölle kunnon ylläri ja otan paidan pois ja käännyn takaisin styroksimelonit esillä. Olin vaan kiitollinen, että ne ei auenneet siinä kohtaa kun otin paitaa pois.

Koska ei mulla ois ollu aikaa niitä kiinni räpeltää, eli olisin vaan kylmästi repinyt nekin irti ja mennyt luomuilla. Siinä liikkuessani tunnen kun ne melonitissit lähtee valumaaan oikealle päin ja tunnen tuulen hyväilyn vasemmassa ihkaoikeassa tississä Tämän vilautuksen näkin abouttiarallaa ihmistä ja n.

Olin just muuttanut ja yks naapurin jätkä tuli käymään siinä: D Makoilin vaan siinä sängyllä ja juttelin sen kanssa samalla ku toinen kaveri teki ruokaa.

Ihmettelin kun se jätkä alko yhtäkkiä tuijottamaan tosi tiiviisti samalla sössöttäen jotain. Sit ku se lähti himaan, huomasin että mä olin makoillut siinä sängyllä rintsikat näkyvissä, toppi valahtanut ihan alas Tuntii myöhemmin alkoikin sitten tulee facebookissa iskemisviestejä: Perus rannalla uimassa ja noussu vedestä sukelluksen jälkeen ja oho, tai sit hypänny ja siinä yläosa vähän valahtanu..

Viime kesänä olin rannalla kahdeksanvuotiaan serkkuni kanssa. Mulla oli päällä narubikinit, ja serkku tietenkin sai päähänsä vetäistä mun yläosan naruista juuri kun olin nousemassa ylös. Noh, vilahtihan siinä ihan mukavasti sitten. Tilannetta ei yhtään helpottanut se, että serkku kiljui kikattaen niin, että tämä lapsiperheiden keskuudessa hyvin suosittu ranta raikui: Sai kyllä pikkuneiti kuulla kunniansa tämän välikohtauksen jälkeen.

DD mul oli viel pinkit rintsikat ja ne oli vähä pienet XDD ei olllu yhtää kiusallist sen jälkeee.. Mulla oli yo-juhlissa olkaimeton mekko, jonka alle laitoin sellaset olkaimettomat pihvirintsikat mitkä vaa läntätää tisseihi kiinni. Sit loppuillasta ku oli jo vähä vauhikkaampi meininki mun kaks kaveria kanto mua sillee et roikuin niiden olkapäillä, enkä tajuu mitä tapahtu, mut yhtäkkii huomasin et mekon yläreuna oli vyötärön alapuolella ja pihvini loistivat koko kaupungin nähtävillä D:.

Kylpylässä olin ottanut bikinit mukaan ja tiesin että ne on huonot, koska ne ei vaan pysy paikoillaan. No sitten uiskentelin nopeaa vauhtia eteenpäin ja yhtäkkiä humps vaan ja oli yläosa valahtanut tissien alapuolelle: DDDd Vetäsin nopeesti ylös ja varmistin ettei ketään sukeltelijoita ollut siellä lähistöllä.

Onneks kukaan ei nähny: Tein koulussa esitelmää ja makasin lattialla. Pidin päälläni yhtä lempipaitaani, mutta yht'äkkiä opettaja sanoi. Asun neljännessä kerroksessa ja olkkarin ikkunoista näkyy joku epämääräinen vanha rakennus, joten pidän aina huoletta verhoja auki ku ei tänne koskaan kukaa nää. Noh, viime viikolla aamu kuuden aikaan olin just tullu suihkusta ja nakuilin ympäri kämppää kunnes hoksasin heiluvat valot vastapäisen rakennuksen katolla. Ulkona oli pilkkopimeää ja mä fiksuna tyttönä työnsin naamani ihan kiinni lasiin ennenku tajusin että katolla oli himona raksamiehiä ja ne vilkutti mulle taskulampuilla!!

Tässä vilahti vähän enemmän kun tissi mutta Asutaan neljännessä kerroksessa ja lähimmät talot on niin kaukana, että aina himassa yksin ollessani hengailen usein alasti tai tosi vähissä vaatteissa ihan verhot auki, koska kadulta tai lähitaloista ei nää meille sisälle.

Tai ei ole tähän asti nähnyt. Viime kesänä nimittäin ihan meidän talon viereen alettiin rakentaa toista kerrostaloa. Se kohosi tosi hitaasti, joten en tajunnut alkaa laittaa verhoja kiinni tai pukea vaatteita päälle edes siinä vaiheessa kun viereinen talo alkoi olla meidän talon korkuinen.

No kerran sitten suihkusta tullessani tavalliseen tapaan käveliin olkkariin alasti ja kuivailin hiuksia pyyhkeellä. Sitten jossain vaiheessa tajusin vilkaista ikkunasta ulos, ja siellähän oli noin kymmenen raksamiestä viereisen talon ikkunassa oikein rivissä tuijottamassa suoraan olkkarimme ikkunasta sisään ja näkivät minut siis täysin alasti. Aika äkkiä juoksin takaisin vessaan ja sen jälkeen olen pitänyt vaatteet päällä kotona ollessani Meillä oli pari viikkoo sitte mun isomummin hautajaiset.

Mä olin laittanu päälle tuubimekon joka oli tissien kohdalta aika löysä. Kaikki kirkossa olijat ja pappi kääntyvät kattomaan mua. D sitte siel muistotilaisuudes se tulee istuu mun vieree ja sanoo et tais tyttö valita vähän liian avonaisen mekon ja iskee silmää.

Mä hipsin siitä sitte järkyttyneenä pois: Tämä ei nyt sinänsä liity aiheeseen, koska mitään ei vilahtanut, mutta hyvät naurut tästäkin sai: D Olin kesällä riparilla isosena ja yhtenä iltana pelasin leiriläisten kanssa aulassa lautapelejä. Samaan aikaan alkoi tyttöjen saunavuoro, ja eräs muu isonen oli menossa saunaan.

Kyseinen henkilö haki kenkänsä eteisestä, johon siis kuljettiin siitä aulan poikki ja yllä pyyhe. Alla oli kyllä bikinit, yläosa vain oli olkaimetonta mallia eli näytti siltä, ettei tytöllä ois mitään muuta siellä pyyhkeen alla. Näin sitten sopivasti kaverin palatessa takaisin toiseen käytävään kengät kädessä, että eräs leiriläinen seisoi vähän matkan päässä ja tämä kaveri viiletti se pyyhe päällä ohi.

Tissi videot suomi keskustelu -

No kerran sitten suihkusta tullessani tavalliseen tapaan käveliin olkkariin alasti ja kuivailin hiuksia pyyhkeellä. Seisoin koulussa käsilläni ja muloli M-kokone paita eli liian iso nuppi chat saana porno sitte se paita meni mun pään yli ja tippu lattialle, eikä mulla ollu alla siis mitään. Oma Hotelli Domainillesi Halvalla! D ahahahaha, nauroin tälle ääneen! Joskus ajat sitten olin käyttämässä koiraa aamulenkillä. Tyrkkyys ja seksikkyys ovat kaksi aivan eri asiaa

Voisin hyvin kuvitella esmes Mr Lotharin nostelevan kuvissa kassejaan tyyliin "kattokaa, ei ole yhtään venyneet". Tuksun mukaan alkoholismissa on eri tasoja. Idrenillä on todennäköisesti absolutismissaan käytössä eri taso kuin taviksilla. Sääliksi käy pienen pojan isää, joka joutuu tuon kaiken näkemään. Onhan kautta aikojen sanottu, jotta kun muut keinot on käytetty niin alastomuus,rinnat, esiin.

Indren näet itse sanoi Reetulle, "jotta näyttelijän kesäteatteria mulle tarjottiin, mutta en kai minä niin alhaista työtä hyväksy". Lopeta illuusio näyttelemisestä ja tutkistele itseäsi. Huomasin nyt kuvasarjan Hymyn sivustolla. Riittää kun katsoo kuvaa jossa Idren pitelee vaaleanpunaista voileeta edessään. Riippumisaste on selvästi havaittavissa. Ei roiku ei, ja muutenkin on niin luomu ja kaunotar!

Mielestäni luomulla kaunottarella tarkoitetaan suihkunraikasta eloveenatyttöä vailla meikin hiventä. Tuossa lienee kilo pakkelia ja hiuslakkaa, ja silti tulos on melkoinen… No, enpä sanokaan, ettei mene herjauksen puolelle. Aloitusta puolustavat toteavat, että aihe on tärkeä, koska koiranesittäjän asiaton pukeutuminen voi viedä tuomarin huomion pois koirasta.

Moni palstaa seuraava ottanee huumorilla muun muassa sen, että kysymys on tuonut koirannäyttelykeskusteluun kommentteja siitä, miten helppoa tai vaikeaa Suomessa on päästä rintojen pienennysleikkaukseen.

Keskustelun perusteella koiranäyttelyharrastusta ei voi moittia ainakaan yksiulotteiseksi. Koirien ulkonäön arvioinnin ohessa syntyy keskustelua erilaisista tärkeistä ja vähemmän tärkeistä ilmiöistä. Isorintaiset epäilevät, että kyse on kateellisten panettelusta. Vievätkö isot hölskyvät rinnat huomion pois tärkeämmistä asioista?

Kyllä, mutta ei se haittaa. Kommentit 16 Kommentit Mitäs jos naistuomarit? Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Liivit pitäs olla sellaset, Liivit pitäs olla sellaset, ettei liika huomio käänny tisseihin ja se on just tää et miehet tulee mukaan vaan kun naisten tissit heiluu. Kyllä meidän ukko oli kans sielä ja kiinnitti asiaan ehkä liikaakin huomiota. Mikä voisi olla "tärkeämpi Mikä voisi olla "tärkeämpi asia"?

Mää haluun kans nährä sen Mää haluun kans nährä sen viiteon!!! Oon miäs ja mua kiinnostaa tissit! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Vastaa alkuperäiseen viestiin Tissit liikenteen rauhoittajana video Tanskassa on keksitty omalaatuinen liikenteenhillitsemistapa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Oletko varma, että haluat jatkaa?

Tissi videot suomi keskustelu -

Oltiin poikaystävän kanssa kahdestaan meillä ja yöllä päätettiin vähän leikkiä makkaran-piilotus-leikkiä mun sängyllä. Niimpä sitte ovi auki ja portaita kohti kunnes tajuun, että sillosen siskopuolen poikaystävä joka sattu olemaan miuta about 6 vuotta vanhempi seisoo portaitten vieres ja yrittää peittää hymyää. En ollut vain aamu-unisena yhtään tajunnut miettiä asiaa. Ulkona oli pilkkopimeää ja mä fiksuna tyttönä työnsin naamani ihan kiinni lasiin ennenku tajusin että katolla oli himona raksamiehiä ja ne vilkutti mulle taskulampuilla!!

0 thoughts on “Tissi videot suomi keskustelu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *