V runo nussimis tarinoita

v runo nussimis tarinoita

N ja N, olette monta kertaa sanoneet nämä sanat toisillenne. Näiden sanojen sanominen ja kuuleminen tulee ajan myötä yhä tärkeämmäksi. Se on kaipuuta ja täyttymystä. Se on iloa ja onnea. Se on hellyyttä ja läheisyyttä. Mutta joka tuntee vain onnellisen rakkauden, ei tunne rakkautta. Kipu ja kärsimys kuuluu myös rakkauteen. Toinen ihminen on rikkaus, mutta joskus myös taakka, jota on kannettava.

Jokainen hyvä rakkaussuhde avautuu kahteen suuntaan. Se sisältää rakkautta ja vihaa. Viha ei ole rakkauden vastakohta, vaan välinpitämättömyys.

Vihastukaa, mutta älkää tulko välinpitämättömiksi toisianne kohtaan. Negatiivinen vihastumisen tunne kuitenkin kertoo: Tunteet ovat olennainen osa rakkautta ja koko ihmisenä olemista.

Opetelkaa ilmaisemaan omia tunteitanne, ne ovat elämän lähteitä. Ottakaa aina toisenne huomioon vakavasti. Vaikka rakkaus on tunnetta, siinä ei ole kaikki. Tunteet tulee ja tunteet menee. Pelkästään niiden varaan ei voi elämää, avioliittoa, rakkautta rakentaa. Sen tähden N ja N muistakaa, että Rakkaus on myös tahdon asia. Minä tahdon rakastaa sinua myötä- ja vastoinkäymisissä.

Ajan myötä rakkauden tuntomerkit usein muuttuvat. Rakkaus ei enää olekaan pelkästään toinen toisensa katselemista, vaan yhdessä johonkin katsomista.

Rakkaus on yhteistä jaettua elämää, toista ei jätetä ulkopuoliseksi. Rakkaus ei pakene sanomalehden taa. Se on yhdessä iloitsemista, joskus yhdessä itkemistä. Rakkaus ei ole kerralla valmis. Rakkautta on hoidettava, se tarvitsee aikaa ja myös työtä kasvaakseen. Ilman hoitoa rakkaus kuihtuu ja kuolee. Se ei kuole vaikeuksiin, vaan usein juuri hoitamattomuuteen. Opetelkaa siksi ruokkimaan rakkautta.

Pienillä sanoilla, asioilla, teoilla. Tähän tarvitaan mielikuvitusta, seikkailumieltä, virikkeitä, mutta ennen kaikkea tahtoa. Rakkaus on sitoutumista, muuttumista ja kasvua toisen hyväksi.

Toisen hoivaansa ottamista, avoimuutta ja erilaisuuden hyväksymistä. Rakkaus ei kieltäydy elämästä fyysisesti toista lähellä silloin kun toinen sitä tarvitsee, vaikka ei itse juuri silloin tuntisi samoin. Toisen huomioiminen vaatii joskus epäitsekkyyttä. N ja N, opetelkaa tuntemaan toistenne tarpeet ja odotukset. Opetelkaa puhumaan kipeistäkin asioista. Avioliitto on tehtävä, joukkuepeli, jossa opetellaan rakastamista, anteeksipyytämistä ja anteeksiantamista.

N ja N, tehkää toisenne onnellisiksi. Älkää kysykö niinkään, miten sinä voit palvella minua, vaan miten minä voin palvella sinua. Tommy Tabermannin "Oodi saarelle": Rakkaus tarvitsee saaren jolla kukaan muu ei asu selvitäkseen hengissä Saari ei ole samaa maata kuin maa, saari on omansa, muuta maata Saari on enemmän merta ja taivasta, sen maa enemmän maata Siksi rakkaus tarvitsee saaren jolla kasvaa ja lisääntyä Saari ei ihmettele, ei kysele, ei tuomitse Mitä saari ei tiedä, sen se kysyy vedeltä, ilmalta ja tuulelta Saarella on viisaita ystäviä joiksi luetaan myös rakkaus Saaren rannalta voi nähdä sen paikan minne kukaan ei koskaan pääse Saarella on aina perillä mikä merkitsee kaipauksen kaipausta, odotuksen odotusta, jotakin enemmän kuin ihmiseen mahtuu Rakkaus tarvitsee saarta Saari on toista maata, parempaa, luvattua Minne tahansa menemmekin, saarelta emme koskaan poistu, emmehän?

Joka päivä kaiken aikaa mietin onko tämä totta ollenkaan että kanssas tätä taikaa rakkauden me koetaan että kantaa oikeasti tämä tunne aina päivään huomiseen ja taas hetken ihanasti tunnen sydämeni lentoon lähteneen refrain: Tahdon oikeesti olla sinun enkä vain leikisti rakastaa kanssas oikeesti kokea kaiken mikä ollut on unelmaa tahdon syliisi painaa pääni tahdon lämpöösi nukahtaa olla kanssasi oikeesti onnellinen sua oikeesti rakastaa Uskonut en silloin ennen että todellisen onnen löytäisin kun mä aina tullen mennen sitä juuri pakenin mutta nyt on kaikki toisin luotas lähteä mä koskaan tahdo en olet nainen suurenmoisin mulle lahjoitit sä aidon rakkauden refrain 2x Olla kanssasi oikeesti onnellinen sua oikeesti rakastaa.

Ei tarvitse Sinun ei tarvitse kertoa minulle kuinka suuresti minua rakastat, jos vain jaksat hidastaa askeltasi omiini sopiviksi, kun aika tekee minusta hitaan ja vanhan.

Sinun ei tarvitse myöskään kertoa, että olen sydämesi valittu, jos vielä vuosienkin jälkeen silmilläsi jaksat väkijoukosta etsiä minun silmäni, ja jäädä niihin kiinni. Jos vain jaksat ymmärtää minua silloin, kun en itsekään itseäni ymmärrä, ja pysyä samassa huoneessa kanssani silloin, kun itse itsellenikin olen sietämätön, en koskaan vaadi sinua todistamaan rakkauttasi minuun.

Sinun ei tarvitse kertoa minulle, kuinka suuresti minua rakastat, mutta kerro Rakkaani silti. Kerro usein, jotta rakkauden kipeä korvani kuulisi sen, mitä vapiseva sydämeni jo tietää.

Löydetty tanskalaisen linnan entisöinnin yhteydessä sakastin seinätiilten välistä - muurattu Kylmyys ei teitä enää vaivaa, sillä lämmitätte toisianne.

Yksinäisyyttä ei enää ole, sillä olette toisillenne elämäntovereita. Älä pillua paheksu, panettele paksuhuulta. Älä vittua väheksy, vähättele väljänläntää. Vaan kun oot tehny tempun tuiman, juputtanu julmetusti. Ja vaik ois vittu väljä ränni väkkäräsäärien välissä, niin sano topakaks tavara, ylistä se ihmeelliseks.

Kehu kauniiks kantaja, niin on sulla paikka paneksia, huljutella huomennakin. Mummollani on sananlaskuja joka tilanteeseen ja tässä yksi. Jos sä makkaat mahallaan, niin teet syntiä tahallaan. Pikkutyttönä muistan kuulleeni rivosuisen naapurin isännän rallattavan usein: Pili pili pili pili pom pom nättiä tyttöjä on on on.

Pienenä tyttönä , Runotyttö tahallaan, makaa aina mahallaan. Joskus kääntyy kyljelleen, tarpeen tullen selälleen! Pihtaa pimppaa pilkalla, härnää Heikin hännällä. Kiihtyy kiima kullissa, paine kova palleissa. Ruiskii ruoja rinnoille sperman kaiken pellolle. Naimainto tähän loppuu, panotouhu pahaan hoppuun. Toisenlainen pimpan tahti taidoissa sen suuri mahti. Voisi siitä selvän ottaa, uuden rytmin aloittaa.

Me rannalla maattiin,vaatteet oli heitetty paattiin. Allani oli polttava hiekka, kyrpäni seisoi kuin miekka. Sorsa järvellä sousi, perseeni laski ja nousi. Olipa se aika keino, kirjoittanut Eino Leino. Mahtavaa ""kansanrunoutta"" nämä sopivat minun huumoriini. Runotyttökin on päässyt muutamaan riimiin Runosuoni sykkii, jos vaan jaksaa lykkii.

Vaikka onkin samankaltainen, laitan kuitenkin palstalle näkyville. Rentoina roikkuvat raihnaiset pussit, milläpäs hässit, milläpäs nussit? Ruumiissa vielä halut ja voimaa, mutta kun kalu rentona roikaa. Enää ei innosta pimpero oiva, alamäki edessä jyrkkä tai loiva. Kerran jos pääsisi pukille vielä, saisi makeimmat orkut kokea siellä.

Ahnaasti vedellä vehkeellä tuolla, sittenpä voisin ylpeenä kuolla. Vittumaista on kuolla jos kyrpä pystyyn jää ja arkun kanteen täytyy torni rakentaa.

Mut vielä vittumaisempaa , jos torni katkeais ja koko saattojoukko nauruun ratkeais. Ai, ai Ullia, ei saa kiusata kullia. Voi, voi, Timoa, älä peitä himoa. Pim,pim pimppi, kullin päässä on limppi. Työelämä Tiede Pääkirjoitus Kommentit. Horoskooppi Sarjakuvat Kamala luonto Nemi Dilbert. Talousuutiset Oma raha Yrittäjä Pörssiuutiset. Reseptit Ajankohtaista Viinit Oluet. Digitoday Mobiili Testit Tietoturva. K, sisältää täysin sopimatonta kieltä!

Nämä seksirunot eivät kelvanneet Kalevalaan. Elias Lönnrot muokkasi Kalevalan tekstiä sillä tavoin, että hän jätti pois suoranaisesti seksiin viittaavat runot. Runot löytyvät sähköisessä muodossa Suomen Kansan Vanhat Runot -tietokannasta. Kalevalan päivää vietetään Kalevala on mittava teos, mutta siellä ei kuitenkaan puhuta seksistä alatyylisin sanoin.

Harvilahden erikoisaloihin kuuluvat muun muassa etnokulttuurinen näkökulma ja kulttuuri-identiteetti ja folkloristinen arkistotutkimus.

Mainos Teksti jatkuu alla.

V runo nussimis tarinoita -

Silti en osaa olla vihainen sulle oikeesti koska ethän sä mitenkää voinu tietää. Teille on tulossa orgasmi. Se on iloa ja onnea. Useimmat se tekee iloiseksi, toiset jopa totiseksi. Aatamin ensimmäiseksi ja Eevan toiseksi, ihanaksi naiseksi, ja heidän välille tuli seksi.

V runo nussimis tarinoita -

Ulos luontoon Kevätseurannassa autetaan tänä vuonna luontoa. On viinan syy, että lapsenne näkevät nälkää. Jotain minkä takia mä ja mun kaksi serkkua ei pystytä enää kattoa toisiamme. Oppi-isäni oli "oikea" naisten mies, aito pukki. Oletko varma, että haluat jatkaa? Sensuroituja käsikirjoituksia säilytettiin vuosikymmeniä "kaikkein pyhimmässä" Roiseimpia runoja ei sopinut painaa Kalevalaan siveyssyistä. Tämä kun on tehty tilapäiseksi, eikä ole tarkoitettu haitalliseksi, vaan on tehty kotiväen viihdyttämiseksi. D Runkkailtiin myös yhdessä ja katottiin pornoa. Ja seiskää yhdessä, mutta älkää liian lähekkäin, sillä temppelin pylväät seisovat etäällä toisistaan eivätkä tammi ja sypressi kasva toistensa varjossa. Ne eivät kaipaa suurta väenpaljoutta tai avaraa näyttämöä. v runo nussimis tarinoita

0 thoughts on “V runo nussimis tarinoita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *