Bdsm seksi leikit ja fetissit

bdsm seksi leikit ja fetissit

Tarkoitatte niitä hommia, missä kustaan päälle, syödään toisen paskaa yms? No siis minä en ole mikään todella "kinky" ja tykkään ihan "vaniljaseksistäkin" yök mikä termi , enkä itse ole mistään vaarallisesta tai kovasta kivusta kiinnostunut. Mutta kaverini mielestä ihan pelkkä valtasuhteilla leikkiminenkin on jo sairasta, ja se että sidotaan tai vähän läpsitään ja ollaan roolileikkinä toisen orja.

Aika kesyä juttua siis, mutta kaverini mielestä oksettavaa. Jos ei itse tykkää, niin ei se siitä silti sairasta tee. Minulle ainakin se tärkein juttu on valtasuhde. Ei BDSM mitään välineurheilua ole vaan minulle se on seksuaali identiteetti. Kyllä toki ruoskat, kahleet jne kuuluu kuvioon mutta minulle ne on pelkkää extraa. Ja ei todellakaan millään eritteillä leikitä: Mä tykkään kaikesta vaniljaisesta, tykkäisinköhän tuosta?

Pelataanhan noita roolileikkejä alistamisineen ja valtasuhteilla leikkimisineen työpaikoillakin, joten mitäs kummaa niissä on? Mitä nuo vanilja jutut on? Siis vanilijaseksi on sitä normi seksiä. Pidän myös vähän sairaana, mutta toisaalta minulla on ollut näitä kieroutuneita ajatuksia lapsesta asti, niin että taidan olla syntymäpipi tai sitten varhaislapsuudessa traumatisoitunut. Sattuneesta syystä en mene äidiltä ja isältä kyselemään syitä omituisiin haluihini. Mies ei erityisesti syty millään intohimotasolla, mutta suostuu kyllä leikkimään ja kyllä sillä kovemmin seisoo "sessioiden" aikana.

Ymmärrän kyllä niitäkin, jotka pitää piiskaleikkejä ja sitomista sairaana, en minäkään kestä yökkimättä ajatusta pissa- ja kakkaleikeistä. Jos ei kiinnosta, niin ei kiinnosta. Onneksi tehdään näitä juttuja ihan omassa kodissa muilta piilossa, niin kenenkään ei tartte meidän touhuista oksentaa.

En kyllä todellakaan mistään väkivaltaisesta tai alistamisesta nauttisi, mutta yksi kinky mieltymys kyllä löytyy Minullakin on lapsesta asti ollut tuo mieltymys ja tiedän sen johtuvan traumasta Vanha ketju, mutta tulipa vastaan. En suoranaisesti tuomitse tai pidä sairaina, mutta uskon kylläkin osan harrastajista joko kärsivän valmiiksi mielenterveydellisistä ongelmista tai sitten sairastuvan puuhailujen varrella. Sattumaa vai ei, mutta suoranainen empatia ei näihin mahdu, mutta huono itsetunto sitäkin enemmän.

On kieltämättä lähes vastustamatonta olla tekemättä johtopäätöstä, että kaikki johtaa siihen, että edes makkarissa haluaisi olla kova jätkä. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit bondage bondage deedee Minä haluan että ne sidovat minua sen takia että silloin tunnen minua entistä ennemmän alisettu ja nöyyretty!

Olen katsonut netistä bondage kuvia joissa tytöt on sidottuna milloin mihinkin asentoihin, oma tyttöystäväkin on vihjaillut fantasioistaan olla sidottuna. Sidotulla on kai kivaa, mutta entä sitoja? Oletetaan, että vetäisen tyttöni narulla nippuun sängylle, mitäs mä sitten teen, menen sohvalle katteleen telkkaria ja parin tunnin päästä käyn avaamassa solmut No minä esimerkiksi kiihotun jo siitä, kun ajattelen että sitoisin ja suukapuloisin tytön.

Kiihotun myös siitä, että olen itse sidottuna On paljon asioita mitä voit tehdä, kun olet sitonut tyttösi. Harrastatte seksiä, kiusoittelet häntä erillailla, nuolet hänet orgasmin partaalle, mutta et loppuun asti, leikit hänen kanssaan esim. Mahdollisuudet ovat rajattomat ;. Se on esteettisesti erittäin kaunista ja kiihoittavaa. Siinä kiihottaanäky miten iho menee köysien välistä, mille köydet tuntuvat ja tuoksuvat. Jahas, Se kinky wannabe persoona, joka kysyy thriidin alussa vastaavaa kysymystä bondagen iloista, ei sitten varmaankaan tule koskaan sisäistämään sitä omaa kauneutta, jota juuri sidottavan kropasta tulee.

Lähdetään nyt vaikka ihan perus Shinjusta ja Matanawasta liikkeelle. Nämä termithän tulevat ihan suoraan japanin kielestä, kuten huomaat. Taas haarusvyö tuo ennemmin naiselle enemmän mielihyvää kuin miehelle. Mene ja tiedä, en ole kokeillut miehenä sitä.

Partnereita, joita olen sitonut, ovat sanoneet että haarusköysi on juuri se, jota he ovat odottaneet. Siksi laitankin sen viimeisinä sitomisina. Joku ihmetteli, että mitä siinä sitten voi tehdä???

Mitäs jos vaikka ihan hyväilisit jo herkistyneitä nännejä kumppannisi ollessa ja muutenkin kiimainen. Jos taas on entuudestaan sitä kinkympää sorttia, niin ei varmaan tarvinne niistä pyykkipojista muistuttaa.

Sitä voi parannella niin, että klitoriksen kohdalla on solmu. Voit laittaa mirriin vibran ja sitten vasta köysi. Kait tuolle jokin biologinen selitys on? Ja mun tapauksessa ei ole kysymys alistamisesta tms.

Semi varovasti kyselen, apua tarvitsen. Olen nuori rehevä, nainen satakunnasta. Joskus nuorempana olin paskassa suhteessa, jossa sain turpaan joka viikko. Siitä ku paranin mikään ei tuntunut enään oikeastaan miltään. Tämän takia haluaisin kokea uudelleen hakatuksi tulemisen, "turvallisesti". Bdsm ei riitä enään, ja kyllä olen useasti session jälkeen verillä ja mustelmilla. Se ei vaan aja samaa asiaa.

Haluan tietää, aiheuttaako se saman tunteen. Lähdin kirjoittamaan tänne, varmasti lähinnä sen takia että tiedän kyllä millaisia kommentteja tulen saamaan, mutta täällä ehkä vähiten tuomitaan. Olen siis varautunut näihin tiettyihin kommentteihin. Olen tietoinen ettei haluni ole "tervettä" ja terveellistä minulle, mutta olen päätökseni tehnyt.

Ongelmana onkin nyt vähän että en tiedä mistä tälläistä ihmistä hakisin. Käytännössä en halua harrastaa hänen kanssaan seksiä. Se tekee tästä ongelman. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän. Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit SM seksin harrastajia? Kuinka paljon täällä on SM seksin harrastajia?

Kertokaa kumpi osapuoli olette, siis kumpi alistuu ja kumpi on alistaja? Noin niin kuin yleisellä tasolla. Ihanaa, missä olette kaikki samanlaiset piilossa.

Minä haluan saada piiskaa mutta missä sinä asut? Harrastasihan tuota kun löytäisi ensin sen orjattaren Minä olen se masokistimies joka halua saada piiskaa ja kaikenlaisia nöyrytystä ja alisumista,sidottuna kahleissa. Saat tiputtaa sulattu steariinikin,pannaa pyykkipoikia! Oleb sub kouluttajan "kynsissä" - kaikki kävi kuin tanssi.. Siis mies ja poika kuten minua lievimmillään kutsutaan.

Vajaan puolenvuoden aikana, kerinnyt jo tapahtua kaikenlaista ja vauhti tulee kuulemma kesän myötä kiihtymään "koulutuksen" ja muunkin suhteen. Todennäköisesti jos Master lukee tämän tai kerron, että täällä piipahdin - ei hyvää seuraa Saapa nähdä mitä tuleva kesä ja siitä eteenpäin seuraa Ja tieto ettei Masteriltani keinot lopu ja mielikuvitusta riittää, vaikka muille jakaa Vappuna ja sitä seuraavana viikonloppuna jatkuu- mitä sen vain Hän yksin tietää.

Itse olen nelikymppinen alistuva mies ja jatkuvassa haussa v Lady Domina. Haluatko olla kenties ratsuna. Joko nelinkontin tai olkapää ratsuna? Haluatko piiskaa tai kannuksia ratsastajaltasi? Minä voin ryömiä alasti nelinkontiin kun sinä ratsastat ja annat minulle piiskaa mutta ei sellainen paikka että polvet menevät rikki!

Minä tykkään olla nelinkontin. Piiskaa tukevasti ja kannuksia. Tarkemmin ottaen tykkään että ei olisi niin paljon ennakkoon päätettyä sitä voi sitten keksiä lisää Tietysti pitää olla jotkut rajat ettei innostu sellaiseen mistä toinen ei pidä. Saat tehdä mitä haluat. Sinä Rottinkipiiska Kuka sinä vastat ja mitä sinä tarkoitat?

Aloitimme vaimoni kanssa varovaisesti bondage leikit luvun alussa. Silloin, tällöin sidoin vaimoani vaihtelevasti sekä osana esileikkiä, että varsinaisen yhdynnän aikana. Alun epäröinnin jälkeen hän lähti aidosti mukaan juttuun.

Raippaa hän ei hyväksynyt. Sessioiden tiheys vaihteli mutta hiljalleen ne tihenivät. Vaimoni oli helppo aloittaa koska hän tiesi tasan tarkkaan sitomisen ja sidottuna olemisen.

Nyt, viimeiset reilu 10 vuotta olen minä ollut "tossun alla". Vaimoni on nyt lähempänä 7-kymmentä kuin 6-kymmentä ikävuotta ja hallitsevassa roolissaan hän pystyy täysin toteuttamaan mielitekojaan ja samalla suomaan minulle alistetun, sidotun, kiusoitellun ja kiusatun miehen nautinnon pari kertaa viikossa.

Epäilen vahvasti, että vetäytyminen tiukkapipoiseen seksiin merkitsisi sen loppumista tälläiseltä 70 äijältä. Olen 31 vuotias mies dom mies, mielileikkinäni "perinteiset" piiskaleikit tuhmien naisten kanssa.

Hallintaa ja kuria 2. Olen Master ja vaimoni on sub. Suhteemme perustuu hallintaan ja alistumiseen varsinkin seksissä. Käytämme piiskoja ja erilaisia ruoskia.

Toisinaan annan hänelle muutaman päivän tai viikon kestävät jäljet, näin ei kuitenkaan aina ole. Tärkeintä minulle on nautinto jota saan piiskatessani häntä. Hän saa vahvaa nautintoa niin alistumisestaan piiskattavakseni kuin kokemastaan kivusta, jota annan hänelle. Leikeissämme on kaksi puolta, hallitseminen ja alistuminen sekä sadomasokistinen nautinto kivun antamisesta ja sen saamisesta.

Tietenkin alistuvalla on aina oikeus ja mahdollisuus keskeyttää piiskaaminen niin halutessaan. Näin tapahtuu hyvn harvoin meillä.

Kait tuolle jokin biologinen selitys on? Ja mun tapauksessa ei ole kysymys alistamisesta tms. Semi varovasti kyselen, apua tarvitsen. Olen nuori rehevä, nainen satakunnasta. Joskus nuorempana olin paskassa suhteessa, jossa sain turpaan joka viikko. Siitä ku paranin mikään ei tuntunut enään oikeastaan miltään. Tämän takia haluaisin kokea uudelleen hakatuksi tulemisen, "turvallisesti". Bdsm ei riitä enään, ja kyllä olen useasti session jälkeen verillä ja mustelmilla. Se ei vaan aja samaa asiaa.

Haluan tietää, aiheuttaako se saman tunteen. Lähdin kirjoittamaan tänne, varmasti lähinnä sen takia että tiedän kyllä millaisia kommentteja tulen saamaan, mutta täällä ehkä vähiten tuomitaan. Olen siis varautunut näihin tiettyihin kommentteihin. Olen tietoinen ettei haluni ole "tervettä" ja terveellistä minulle, mutta olen päätökseni tehnyt. Ongelmana onkin nyt vähän että en tiedä mistä tälläistä ihmistä hakisin.

Käytännössä en halua harrastaa hänen kanssaan seksiä. Se tekee tästä ongelman. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän.

Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit bondage bondage deedee Minä haluan että ne sidovat minua sen takia että silloin tunnen minua entistä ennemmän alisettu ja nöyyretty!

Olen katsonut netistä bondage kuvia joissa tytöt on sidottuna milloin mihinkin asentoihin, oma tyttöystäväkin on vihjaillut fantasioistaan olla sidottuna. Sidotulla on kai kivaa, mutta entä sitoja? Oletetaan, että vetäisen tyttöni narulla nippuun sängylle, mitäs mä sitten teen, menen sohvalle katteleen telkkaria ja parin tunnin päästä käyn avaamassa solmut No minä esimerkiksi kiihotun jo siitä, kun ajattelen että sitoisin ja suukapuloisin tytön.

Kiihotun myös siitä, että olen itse sidottuna On paljon asioita mitä voit tehdä, kun olet sitonut tyttösi. Harrastatte seksiä, kiusoittelet häntä erillailla, nuolet hänet orgasmin partaalle, mutta et loppuun asti, leikit hänen kanssaan esim. Mahdollisuudet ovat rajattomat ;. Se on esteettisesti erittäin kaunista ja kiihoittavaa. Siinä kiihottaanäky miten iho menee köysien välistä, mille köydet tuntuvat ja tuoksuvat.

Jahas, Se kinky wannabe persoona, joka kysyy thriidin alussa vastaavaa kysymystä bondagen iloista, ei sitten varmaankaan tule koskaan sisäistämään sitä omaa kauneutta, jota juuri sidottavan kropasta tulee. Lähdetään nyt vaikka ihan perus Shinjusta ja Matanawasta liikkeelle. Nämä termithän tulevat ihan suoraan japanin kielestä, kuten huomaat. Taas haarusvyö tuo ennemmin naiselle enemmän mielihyvää kuin miehelle. Mene ja tiedä, en ole kokeillut miehenä sitä. Bdsm ei riitä enään, ja kyllä olen useasti session jälkeen verillä ja mustelmilla.

Se ei vaan aja samaa asiaa. Haluan tietää, aiheuttaako se saman tunteen. Lähdin kirjoittamaan tänne, varmasti lähinnä sen takia että tiedän kyllä millaisia kommentteja tulen saamaan, mutta täällä ehkä vähiten tuomitaan. Olen siis varautunut näihin tiettyihin kommentteihin. Olen tietoinen ettei haluni ole "tervettä" ja terveellistä minulle, mutta olen päätökseni tehnyt.

Ongelmana onkin nyt vähän että en tiedä mistä tälläistä ihmistä hakisin. Käytännössä en halua harrastaa hänen kanssaan seksiä. Se tekee tästä ongelman. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän. Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Milloin ja miten huomasitte BDSM mieltymyksenne? Kertokaa milloin huomasitte omat leikkisät mieltymyksenne? Miten olette kehittäneet näkemyksiänne?

Minä huomasin, kun entinen poikaystäväni joskus suutuksissaan otti minua rajummin. Kiskoi hiuksista ja suuteli. Sopivaa etsiessä haluaisin heti mieltymysten kohtaavan, haastavaa. On monia asentoja sitomiseen ja itse olen masokisti niin tykkään kaikesta alistavasta ja nöyryyttämisestä. Aika monenlainen seksuaalinen nöyryyttäminen käy minulle.

En kauheasti pidä mistään hardcore hommista joista tulee paljon kipua. Olen aika kauan joutunut self-bondagea tekemään kun en ole mielestäni seurustellut vielä jonkun kanssa niin kauaa että osaisin luottaa siihen. Ei self-bondage tietenkään mitään turvallista sekään, mutta jos tietää miten voi vapauttaa itsensä. Onneksi olen löytänyt ABDL-ihmisiä. Siinä ei tarvitse luottamuksesta huolehtia, vaikka siihenkin voi tietenkin ottaa sitomisen mukaan, mikä olisi unelmani. Ymmärsin kyllä jo silloin että olen "perverssi" eikä haluistani kannata puhua.

Elämän kumppanin löytäminen jonka kanssa halut käyvät yhteen onkin sitten todella vaikeaa. Kyllä minä tykkään ihan ns. Itsekin olen huomannut ettei jotkut fetissit ole kaikille ok. Minulle on tärkeää että tykkää molemmista. Se on vielä ikävempää, ettei hyväksy ollenkaan edes. Monilla on väärinkäsityksiä fetisseistä eikä ymmärrä koska ei tiedä paljon. Paljon on oppimista, mutta olisi kiva jos kaikki edes hyväksyisivät nämä.

Jo hyvin nuorena poikana fantasioin naisten alistamisesta, raiskaamisesta ja satuttamisesta. Pidin itseäni aivan mielisairaana mutta fantasiat eivät loppuneet. Vajaat parikymppisenä pääsin kokeilemaan SM-seksiä asiasta pitäneen naisen kanssa ja silloin tajusin, että tämä on se tapa, jolla voin niitä fantasioita toteuttaa.

Aina välillä olen ollut tavallisten naisten kanssa, joille SM: Ja välillä on onneksi löytynyt rajummasta menosta pitäviä. Joskus aika nuorena kun on eksynyt ensimmäisiä kertoja joillekin pornosivuille, niin silloinhan pitää tietysti käydä kaikki ne kategoriat läpi ja huomasin heti että bdsm osaston videot kiihottivat aina ylivoimaisesti eniten. Varsinkin kaikki toiminta näissä joka menee sinne alapään osastolle. Valitettavasti yksikään tyttöystävistäni ei ole suostunut oikein minkäänlaiseen toimintaan mitä bdsm pitää sisällään Kanssa teininä rajumpiin videohin törmäsin Tajusin myös pitäväi toisen alistamisesta ja seksuaalisesta satuttamisesta, häpesin ja pidin myös itseäni sairaana kuten tuossa joku jo mainitsiki, mutta tajusin ajan kanssa, että fantasiansa kullaki ja ne voi toteuttaa turvallisesti ja kummankin suostumuksella ja selvillä säännöillä ja siinä ei ole mielestäni mitään väärää, tietenkin monet voivat moralisoida ja paheksua, mutta omapahan on asiansa, Sattumalta otin aiheen esille tyttöystäväni kanssa joka myönsi aina pitäneensä ajatuksesta tulla sidotuksi, piiskatuksi etc, ja nyt 1v yhessä ja seksi on aivan loistavaa, välillä perus vaniliaa mutta sekin on hyvää..

Asiaa ei tulisi mielestäni liikaa häpeillä koska kaikilla tosiaan jotain, ja jokaisen oma asia

bdsm seksi leikit ja fetissit Itse suosin mahdollisimman isoa vivahde-eroa. Alistuva rooli sopi vaimoole, Toteutimme vaihdelle eri vaiheissa. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Itseäni ei niinkään sm kiinnosta lainkaan. Mitä nuo vanilja jutut on? Ajatuksia alistamisesta ja alistumisesta: Yllätyin kun yhdellä ystävälläni oli todella vahvat mielipiteet siitä, että BDSM-henkiset leikit ovat väärin, oksettavia ja sairaita, hyi olkoon.

0 thoughts on “Bdsm seksi leikit ja fetissit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *