Pimppi video kipu yhdynnän jälkeen

pimppi video kipu yhdynnän jälkeen

Nimittäi ei olla oikein käytetty mitään muutakun sylkeä sillointällöin. Kivut eivät ole kauheat,ninkun sinä kuvailit,mutta silti tuntuu inhottavalta.. Joo, mulla tosiaan ne pillerit ei oikeen vaikuttanu haluamallani tavalla niin siksi päätös lopettamisesta oli helppo tehdä. Ja tosiaan mulla ne kivut oli ihan jotain järkyttävää, monta päivää oli alapää herkkänä ja turvonnut, pissaaminen sattui ja vaikka mitä.

Hyvä jos sulla ei ihan kauhean pahat kuitenkaan oo, vaikka ei tietenkään pienikään kipu oo kivaa: Mulle yksi lääkäri tosiaan antoi vinkiksi nuo karpalokapselit tai karpalomehut että ne voi auttaa, samoin tuo alapään pesu ja runsas vedenjuominen.

Toivottavasti löydät keinon että kivut helpottaa eivätkä toivottavasti ainakaan tuosta enää pahene. Mulla ainaki kuivattaa pillerit nii et oon kuiva ku sahara. Firefox Chrome Internet Explorer Safari. Jos harrastan seksiä heti seuraavana päivänä, tuntuu edelleen kipua penetraatiossa, mutta jos yhdyntää jatkaa ja rentouttaa itsensä, kipu lakkaa tuntumasta ja voi harrastaa seksiä normaalisti. Verta voi silloinkin tulla ihan vähän. Kuitenkin, jos yhdynnöissä on taukoa muutamakin päivä, välilihaan tullut haavauma ilmeisesti paranee, ja seuraavalla kerralla taas tuntuu kipua ja tulee vähän verta.

Onko tähän mitään ratkaisua? Pitäisikö harrastaa enemmän seksiä niin että "paikat leviäisivät"? Vai pitäisikö sitä operoida leikkauksella?

Kostun helposti, joten liukasteesta ei ole puutetta seksin aikana. Tavallisimmat seksitauditkin on tutkittu, eikä mitään ollut. Penetraatioon liittyvä kipu on aika kovakin ja vie halut ainakin silloin, kun kipua tuntuu. Sen jälkeen voi olla vaikea päästä tunnelmaan. Se myös saa minut vähän arastelemaan seksiä, koska olen melkein varma, että kipua tuntuu alussa varmasti. Vähän kuin olisi aina eka kerta. Yhdyntäkipu on naisten seksiongelmista haluttomuuden jälkeen yleisin.

Yhdyntäkipu voi tuntua ulkosynnyttimien alueella sisääntyöntymisen eli penetraation aikana, se voi tuntua emättimessä tai kohdunnapukassa tai syvällä alavatsalla työntöliikkeiden aikana.

Joskus kipu tuntuu vasta yhdynnän jälkeen. Tavallisin syy siihen, että seksi sattuu, on limakalvojen kuivuus. Sinulla ei siitä ole kysymys. Tilapäisesti seksi sattuu joskus kaikilla naisilla. Ikävä kyllä nyt en voi kuin antaa ehdotuksia, mistä asioista voi olla kyse enkä usko kenenkään muunkaan uskaltavan sanoa kummallekaan varmaa syytä kipuihin ilman tarkempaa tutkimusta. Kipujen jatkuessa suosittelen kumpaakin varaamaan ajan gynekologille, jossa asiaa voidaan selvittää tarkemmin.

RFSU - muutakin kuin kondomeja RFSU on kondomeja ja muita tuotteita, seksuaalikasvatusta, mielipiteisiin vaikuttamista, seksuaalipolitiikkaa, klinikoita, koulutiedottajia ja paljon muuta.

Moni sairastaa psoriasista tietämättään —. Psoriasista voi olla vaikea erottaa muista iho- ja nivelsairauksista. Jenna Salo odotti oikeaa diagnoosia yli kymmenen vuotta.

Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Sisäministeriö suosittaa liputusta maanantaiksi: Suomen lippu täyttää vuotta. Timo Soini plokissaan Irlannin aborttiäänestyksestä: Amerikkalaisvaltuuskunta tapasi pohjoiskorealaisia rajakylässä — presidenttien tapaamista valmistellaan yhä. Sara Forsbergin rankka paluu Suomeen — ei yhtään keikkaa koko kesänä. Liverpoolin maalivahti joutui someraivon uhriksi — törkyviestien joukossa myös uhkauksia: Makwan Amirkhanilta upea paluuottelu UFC: Hallituksenmuodostaja löi hanskat tiskiin — Italian hallitus jäi syntymättä.

Miksi minulle tulee pissahätä seksin aikana? Miten kerron miehelle, mistä nautin seksissä? Seksi on nyt upeaa — olisiko pitänyt erota aiemmin? Miten mies lopettaisi syrjähypyt? Juuri nyt Päivä Viikko 1.

pimppi video kipu yhdynnän jälkeen Joskus kipu tuntuu vasta yhdynnän jälkeen. Meen yksityiselle ens kuussa. Kipuja ei ole toistaseks tullu joten toivon että ei jatkossakaan Tuntuu kuin joku viiltäisi puukolla alapäästä ja peräreijän välistä, vaikka seksi ihan normiyhdyntää. Kyllä niitä peruutuksiakin on, että gynellekin pääsee.

0 thoughts on “Pimppi video kipu yhdynnän jälkeen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *