Suomen pornotähdet c kuppikoko

Yhtä hyvin me voisimm e vaatia teiltä penisten kohotusleikkauksia. Voin vaan kuvitella, miltä tuntuisi silikonilla kohotettu p.. Oikein hyvän kokoiset, tavataanko? Kuvan tarvis, jotta voisi sanoa jotain. Olipas rumat, mun vaimollakin on nätimmät. Kyllä isot tissit on HOT ainakin minun mielestäni. Olen aina pitänyt isoista tisseistä. Jokaisella on mielipiteensä,mutta minulle ne ovat "turn on",, Kunhan pysyt terveenä,ja et saa kipija,niin kaikki hyvin.

Isot rinnat on kaniit,siinä missä pienetkin. Älä ota niistä psykologista ongelmaa. Kaikki on korvien välissä, sexikin. Mitä siitä jos rintasi hieman roikkuvat? Isot tissit ovat ihanat, vähän roikkuvat jopa paremmat kuin täysin kiinteät.

Itse saan nauttia tyttöystäväni 70e koon rinnoista. Ne on liian isot,vain,jos näin mielessäsi ajattelet. Kuten tuolla on aiemmin sanottu,kanna ne ylpeydellä. Sulla on aivan mieletön kroppa. Hei, älä huolehdi, upeat tissit sulla on, oikeat herkkupalat, joiden kanssa viihtyis pitkään Toivottavasti mukavan ja kivan miehen itsellesi: Isot tissit eivät ole joka miehen unelma! Itse en pidä hyvin isoista rinnoista vaan mielummin b tai c-kupin rinnat hoikalla vartalolla.

Olen enemmän peppumiehiä eli tuijotan pyöreän pepun perään rintoja enemmän. On harhaluuloa, että kaikki pitäisivät suurista rinnoista ja ne jotka eivät, olisivat homoja. Tuollainen on näiden kovaäänisten tissimiesten puhetta.

Pääasia, että olet itse rintoihisi tyytyväinen. Rinnat tai peppukaan ei ole naisessa pääasia. Ulkonäkökysymyksissäkään yksittäinen asia ei mene kokonaisuuden edelle.

Turhaan mietit miesten mielipiteitä ja olet epävarma itsestäsi. Voihan rintoja aina leikkauttaa, jos niistä on vain hankaluuksia. Naiset pohtivat liikaa sitä, onko mies tyytyväinen rintoihin vai ei. Kovin on heikkoa monien naisten itseluottamus. Nämä ovat niitä ikuisuuskysymyksiä, kuten miesten vehkeiden koko. Ole ylpeä rinnoistasi ja esittele rohkeasti. Eihän ne kaikki niistä voi tykätä, mut ei kukaan voi sanoa, että tuli yllätyksenä.

Vaimolla isot ja hauskaa on: Halusit huomiota tällä keskustelulla??? He, täällä on pikkutissisiä naisia niin kateellisina, että!

On aika tissittömien ja pikkutissien tajuta, että vaikka sitä huomiota niillä isommilla tisseillä saakin tarkoituksella tai tahtomatta , niin ei ne aina omistajiensa mielestä ole helpoimmat mahdolliset omistaa. Eli pystyn siis hyvin kuvittelemaan, että I-kupin rintojan kanssa jotkut lajit voivat tuntua jopa epämiellyttäviltä ja niska-hartiavaivoihinkin on iso riski. Itselläni on punaiset painaumat olkapäissä aina, kun otan liivit pois.

Eli nämä kokemukset voitte kaikki pikkutissiset muistaa, kun seuraavan kerran karehditte isompia rintoja. Minusta on kivaa kun jätkät sanovat minulle että "hitto oot hyvännäkönen" eivätkä että "vittu sulla herkut tissit ; noita kun sais imeä ja lutkutella ja runkata niiden väliin ; ; ; " Niin että luojan kiitos minulla on pienet tissit.

Kyllä ainakiin mun mielestä D-kuppi on jo aika isohko. Nehän on söpöt rinnat. Naisen rinnat eivät voi olla liian suuret. Minusta tämmöset ei oo enää edes rinnat, vaan ihan jotain muuta potkupallot. Mua ei ainakaan haittaa, jos vähän roikkuu tai on isot. Ei tosin haittaa vaikkei roikkuisi ja olisi pienetkään. En oikein tiedä miksi jonkinlaisista rinnoista voisi olla haittaa. Mä aina tykkään sen kokoisista tisseistä kuin sillä tytöllä on, josta tykkään.

Ymmärrän kyllä sen, että on ikävää etteivät kaikki miehet ajattele samalla tavalla ja että se aiheuttaa paineita. Yritä hyväksyä ne ja kanna rintasi ylpeänä, yritän samaa täällä itsekin. Tie on vaikea, mutta kyllä me selviydytään! Olen samaa mieltä tässä asiassa että arvostakaa ja olkaa ylpeitä itsestänne kaikesta! Parasta tässä maailmassa on se ettei kukaan ole ulkoisesti samanlainen kuin toinen, yksilöllisyys ja käsite uniikki kunniaan. Seksikkäintä ja puoleensavetävintä naisessa on itsevarmuus.

Isot on hot hot! Aivan loistavan kokoiset rinnat sinulla!!! Oikeasti naisessa pitää olla reittä,rintaa ja pe Naiset, joiden ympärysmitta rintojen alta mitattuna on 90cm Ovat vastaa minun mittakoossa muhkeita ja ihania.

Siihen kun lisätään kuppikoko f-kirjaimesta ylöspäin, ollaan todellakin jo rintavissa naisissa. Siis F se on lähellä täydellistä kokoa Olen tavannut J rinnat ja nekään eivät tuntuneet liian suurilta Isot rinnat ja iso sekä leveä peppu naisella saa ainakin minut kiihottumaan.

Aidot isot luomurinnat on parhaat! Ymmärrän täysin ongelmasi, vaikka olen mies. Itselläni on vähän samanlainen ongelma, eri paikassa vain. Kyllä naisella saa olla isot rinnat. Niitä on mukava katsella ja kosketella ja jopa suudella. Mutta ei se haittaa vaik ei oo suuret, sillä miehet tykkää millaisista vain, kunhan niiden "omistaja" on ok. Isot rinnat eivät tee rumasta kaunista tai päin vastoin. Kauneus ja seksikkyys on monesta kiinni.

En kuitenkaan kannata ihmisen esineellistämistä mihinkään muottiin. Kauneus on lopulta kunkin meidän päänsisäinen asia. Kunhan ne ovat herkät, eli kun rintoja hyväilee, se saa sinut kiihottumaan.. Sehän asiassa on tärkeintä.. Siihen taas sinun pitää olla rento, oma itsesi. Jos miestä häiritsee, ei hän ole sinun kanssasi samassa sängyssä..

Nauti ja ole ylpeä. Pidän itse isoista tisseistä. Laita viestii markusmaa a hotmail. Itse olen kohta 18vee tyttö, cm pitkä, 58kg ja kuppikoko 65I. Huomiota on tullut joka suunnasta, ex poikaystäväni äiti tykkäsi humalapäissään hämmästellä miten näin pienellä tytöllä voi olla niin isot tissit! Ei noista voi olla kuin ylpeä: Eiköhän jokaisen tulisi olla onnellinen siitä mitä luoja on luonut.

Muista ja ymmärrä harrastaa paljon seksiä. Siis pakko myöntää on, että parasta on, että on hoikka nainen hyvänkokoiset kiinteät rinnat, niinkuin esim, tässä blogissa näkyy http: Joten naiset älkäää olko huolissanne turhista!!! Isot kannut ovat parhaat. Niin onhan ne hyvät kun omat ja eivätkä lääkärin tekemät. Kyllä ne ovat upeet ja uskon että sua jännittää niitten paljastus miehille.

Mitä siitä jos näkyy vähän edessä suuresti ei tässä maailmassa olla samallaisia. Pidä vaan pää ylväänä pystyssä ja että sinä olet oma itsesi. Ja anna miesten ihailua pitää. Salissa aina jollakin naisella on ne isoimmat tissit. Hän on jonkilmoinen auktoriteetti vähän samanlainen kuin mies jolla on suurin penis. Jos hän jostakin huomauttaa niin se on silloin se isotissinen. On mukava että tissejä on erikokoisia. Isoja ja pieniä, on mistä valita. Tissithän on lapsia varten mutta mukava niitä on katsella.

Minulla on sellainen määritelmä että silloi nainen on liian puskassa kunnossa on tissinkärjet eivät enää kulje edellä. Eikä me miehet niin tyhmiä ja sokeita olla ettei me sinun isoja tissejä huomata ilman esittelemistäkin.

Isot tissit ovat meidän kaikkien yhteiset ja sinä joudut vain kanniskelemaan niitä. Se on sinun hommasi. Miehillä on hyvä olla kun he saavat vilkuilla sinun isoja tissejäsi. Sinä olet nainen muut ovat vähän sinne päin. Eivät tissit ole lapsia varten vaan nimen omaan aikuisia varten.

Lapsillehan ei saa edes näyttää tissikuvia mikä on sinäänsä älytöntä , eikä edes nuorille aikuisille mikä on todellä älytöntä. On huomattava, että rintojen tarkoitus EI ole imettäminen. Muilla nisäkkäillä kuin ihmisellä ei ulkoisia rintoja ole, ja silti ne pystyvät imettämään poikasensa vähintään yhtä hyvin kuin ihminen.

Rintojen tarkoitus on toimia sukupuolituntomerkkinä, lajituntomerkkinä sekä merkkinä yksilön sukukypsyydestä. Siitä johtuu se, ette rinnat ovat seksuaalisesti kiinnostavia. On mistä pitää kiinni ja mitä hyväillä. Ei isoja rintoja tarvitse itenkään häpeillä. Kyllä minä alle kolmikymppisenä miehenä tykkäisin eikä tosiaan tarvi olla mitkään silikoonipallot jotka nököttää yläviistoon oli kroppa miten vaan.

Niitä jotka tykkää löytyy kyllä pilvinpimein. Ne ovat todella jees kun kannat vain itseäsi ryhdikkäästi remember that. Mun ex-vaimo kävi pienentämässä rinnat, ja siihen loppui seksi elämä. No pojat ovat ja toivottavasti ovat niitä, mutta kaikki tulemme arvostamaan aitoja aina!

Kaikillemme emme voi mitään. Käy pienentämässä jos noin vaivaa. Samalla varmaan pääsisit eroon niska-hartia- ja selkäkivuista. Jossei vielä ole ilmaantunut, usko pois, ilmaantuu reilun kymmenen vuoden päästä viimestään. Isot posat kunniaan 5.

Kai se on maanvetovoima joka niihin vaikuttaa, niikuin myös jossain vaiheessa miesten peniksiinkin. Eläköön kunnon daisarit ;-. Vaikea tuon kuvauksen avulla mennä sanomaan. Jos kuvia voisi nähdä niin voisin henkilökohtaosen mielipiteeni antaa! Sanoisin, että monen miehen mieleen. Seksin vonkaajia riittää baarissa varmasti kiusaksi asti? Sisältöhän loppujen lopuksi kuitenkin ratkaisee. Suurin osa miehistä tykkää sopusuhtaisesta naisvartalosta, Liian isot kannut ovat lähinnä koomisen näköiset. Tänne nyt tuon kuvan takia valikoituu tissifetissin omaavia kakaroita kommentoimaan.

JA minä siikaan 6. Ole onnellinen että sulla on isot tissit niin ei tarvitse operoida säästyy rahaa. Isot luomurinnat ovat herkkua! LIian isoja ei ole vielä tullut eteen. Tottakai isot luomurinnat roikkuvat -- tämä ei ole ongelma kunhan täytettä on niin, etteivät roiku kuin tyhjät säkit. Silarit ovat rumia, luonnottomia. Voivat tietysti olla liian isot! Älä rinnoistasi välitä, tai niiden koosta. Varmasti löydät sopivaa seuraa, kun vain olet kärsivällinen, ja etsit oikeasta paikasta.

Joo miksi sun pitäisi esitellä varustustasi miehille!!!! Vaikuttaako koko liikunta harrastuksiisi? Ellei ne ole jotenkin kiinteät. Pienet, kiinteät, tiukat rinnat on makuuni ;. Suoraan sanottuna isot luomutissit on ihan parhaat. Siis ainakin minun ja monen muun tissimiehen mielestä. Tissit saavat hölskyä ja itse en ainakaan pidä mistään kiinteistä silikonipallo rinnoista. Vielä jos olet normaalipainoinen, niin olet varmaan suurimman osan miehistä unelma jos vain vartaloa arvostelisi.

Jännitys on nimenomaan on ujoutta ja kokemattomuutta. Isojen tissien ei pitäisi olla mikään ongelma miesrintamalla, eikä kyllä senkään jos ei olisi tissejä ollenkaan.

Kaikki on loppuviimeksi kompensoitavissa, esimerkiksi jos muu vartalo on helmi. No mutta siis isot tissit ovat mielestäni turn on: Isot on turn on. Nauti kun olet tuollainen ja hyvää jatkoa. Olen 66 vuotias ja aina isot tissit ovat olleet minullekin tavoitteena naisissa. Miehet pitävät isoista rinnoista, kunhan ne eivät roiku aivan liian alas. Siehän olet vielä nuori, joten sinulla ei sellaista ongelmaa olekkaan.

Mytkin ottaa jo vähän eteen kun kirjoitan vastausta sinulle. Miehille isot rinnat ovat yleensä tavoiteltu asia naisissa. Isot tissit saa miehellä kalun ottamaan eteen helposti ja pysyy kovana, koska isot tissit lisää naimisen himoa. Tissejä on kiva katsella kun ne heiluvat naidessa. Nyt kaikki tilaamaan edullisesta iHerb.

Naisellisuus, seksualisuus tulee luonnostaan esille jos henkillö omaa nämä ominaisuudet. Rintojen koolla tai muilla kehon erityispiirteillä, et voi vaikuttaa omaan viehättävyyteesi vastakkaisen sukupuolen arvioidessa sinua. Ellet kykene toteuttamaan oman kehosi ja persoonasi luontevaa yhteiseloa. Libido joka meillä on ei muutu sen toteuttaminen kyllä vaihtelee elämänkaaren aikana.

Et voi pysyvästi muuttua millään konstilla libidoasi vahvemmmaksi,tilapäisesti hormoooneilla kylläkiin. Ei rintojen roikkumisessa ole mitään pahaa tai epämiellyttävää. Minusta roikkuvat rinnat näyttävät kauniilta ja lunnollisilta. Itse en pidä epäluonnollisesti pystyssä olevistä silikonirinnoista yhtään enempää kuin esim. Cherin luitapitkin menevästä kasvojen kohotuksestakaan. Sinulla on luontaista kauneutta, josta kannattaa nauttia, eikä sinun tarvitse tehdä asiasta mitään numeroa.

Jos joku mies ei pidä sinusta, niin ei tarvitse pitää. Ei kaikkia voi koskaan miellyttää. Jos olet epävarma siitä, pitääkö kohtaamasi mies rinnoistasi, niin kysy asiaa rohkeasti etukäteen!

Toiset tykkää isoista ja toiset pienistä rinnoista, kun ne on tarpeeksi isot,niin roikkuu enemmän tai vähemmän ja se on ihan luonnollista. Liian isot on liian isot kuten liian pienet liian pienet.

Mikä on liian, on kiinni katsojasta. Sopusuhtaisuus on mielestäni tärkeintä jos kauneudesta puhutaan, mutta lopputulos on itsestäsi kiinni, miten niitä kannat ja tuot esiin. Isot tissit saavat aina polveni hyytelöksi AH, millon saa tulla ottaa sulta? Kyllä on ihan ok!!!!!!!!!!!!!!!!!! Varmaankin suurin osa näistä tyypeistä on ns. Lahnoja, ei se tee vielä seksuaalista miestä jos jalkojen välissä roikkuu jotakin. Oman persoonan ja fyysisen olemuksen aistillinen ja monipuolinen yhdistäminen libidoonsa, sensijaan sen tekee toisille yksilöille se on luontevaa ja automaattista toimintaa.

Et voi olla oikeasti hoikka jos on i-kuppikoko ja ihan luonnollinen joooo: Miten niin muka ei voi olla hoikalla i-kuppikoko? Nimittäin näinpä tässä taannoin avopuolisoni seurassa ollessani rintaliivikaupassa, kun tosi hoikka isorintainen nuori nainen osti 65G-rintaliivit. Ja ihan luomurintainen suomineito kyseessä. Kyllä muuten voi olla.

Meidän taloudessa sellainen tyttö asuu,ja arvaas vaan,kärsiikö hän niistä.? Ei kooltaan yleiset ole,mutta,nyt tyttöä on alkanut ahdistaa ympäristön antama "huomio". Toivoo suuresti leikkausta,mutta vielä ainakaan siihen ei ole suostuttu,koska tyttö on vielä kasvuiässä.

Rachel Aldana pääsi jo 18 vuotiaana Guinnessin ennätysten kirjaan http: Nelikymppisellä puolisollani on 75H ja edelleenkin ne ovat upeat. Tottakai ne riippuvat, mutta tiukassa t-paidassa tai alasti selällään nukkuessa ne ovat jokamiehen toteutunutta päiväunta. Ole ylpeä rinnoistasi ja käytä laadukkaita rintaliivejä, niin aivan varmasti ne ovat turn on! Hyvin onnistuu,nehän on kuin ponttoonit ja pitävät laiturin pinnalla.

Itse tykkään pienistä ja kiinteistä naisista, mutta eivät rehevät naisetkaan rumia ole. Tykkään siis katsella kaikenkokoisia. Rachel Aldanan rinnat on rumat, hyh! Muija on kuin joku lehmä utareineen. En tajuu mitä tommosissa enää näkee. Muutenki isot luomurinnat roikkuu ja löllyy mikä ei ole kaunista. Ja valuu makuuasennossa kainaloon raskausarpineen. Mielummin katselee naista, jolla on kauniit kiinteät pienet typykkärinnat ja sopivan pieni pyöreä takapuoli normaalivartaloisessa kropassa.

Typykkärintoja on kiva kosketella, puristella ja imeskellä. Ne on kauniin näköset! Riippuvat rinnat tai silikonit ei miellytä silmää ja suuta yhtään, vaikka muutamalla muijalla sellaset ollu. Itelle kelpaa vain kiinteät typykkärinnat, jotka säilyttää muotonsa vaikka naiselle kertyis vuosia. Mut jos saattuu rakastuun naiseen, jolla on roikkuvan utareen näköset rinnat, ni tuskin se este on.

Mut toivottavasti en rakastu. Kuten ketjusta huomaa, makuja on monia siinä missä rintojakin. Opi pitämään itsestäsi muuten kuin miesten mielipiteitä kuuntelemalla. Miehet ovat kärkkäitä arvostelemaan naisten ulkonäköä, vaikka samaisilla arvostelijoilla olisi itsellään paljon parannettavaa.

Kaikilla on eri makunsa, sinullakin. Joten vastaukset tässäkin ketjussa ovat sen mukaiset. Itse nautin b-kuppina olosta, joten nauti sinäkin omastasi. Kaikilla on huonot ja hyvät kohtansa ja toiselle se huono onkin hyvää ja toisin päin. Tiesittekö, että vaikka ne olisivat kuinka seksikkäät, monet käyvät operoimassa pienemmäksi koska niiden kantamisesta tulee niin vaikeita selkä- ja niskaongelmia?

Tottakai olisi täydellistä, jos ei tulisi niiden "kantamisesta" särkyä, mutta koska tulee, niin minunkin rintani pienenevät tässä lähiaikoina. Ennemmin pienemmät rinnat kuin elinikäiset selkävaivat. Juuri näin kuten äskinen kirjoitti. Rintojen perimmäinen tarkoitus on unohdettu tässä kuolaa valuttavien tissimiesten ulkonäkökeskeisessä kulttuurissa, joka esineellistää naisen vain miesten katselun kohteeksi tisseineen, peppuineen ja muine ulkonäkö ominaisuuksineen!

Oikein yököttää tollaset tissimiehet, joilta kuola valuu suunpielistä kun ne kävelee ohi. Missään ei saa olla rauhassa, ku heti alkaa kyylääminen kahden helvetin palleron takia, jotka ovat yläruumiissa.

Koittakaa miehet jo helvetti tajuta, että rinnat on yksi osa ihmisen kehoa, joka liittyy lisääntymiseen ja kulttuurimme on tehnyt näistä kahdesta pallerosta jotain ihan muuta. Onneksi naiset ymmärtää toisiaan paremmin ja tajuaa, ettei rinnat oo kaikki kaikessa.

En halua ikinä miestä joka haluaa mut vaan rintojen takia. Fiksut ja usein korkeammin koulutetut miehet ajattelee naisesta muutaki kun ulkonäköä. Sen olen tässä vuosien myötä vähän jo tajunnut. Noi tissimiehet on vähän jälkeenjääneitä ku suun avaavat ja aloitus alkaa aina sillä samalla kyyläämisellä ja kuolaamisella. Itseltäsi on rintojen perimmäinen tarkoitus unohtunut. Rintojen tarkoitus on toimia seksuaalisena kiihokkeena eli laukaista suvunjatkamisvietti.

Tämä tarkoitus rinnoille tulee ainakin kolmea eri kautta: Rinnat ovat ihmislajilla tärkein ja selvimmin havaittava sukupuolituntomerkki. Sukupuolituntomerkin tarkoitus on laukaista suvunjatkamisvietti ja huolehtia siitä, että vietti kohdistuu oikean sukupuolen edustajaan.

Rinnat ovat ihmisen lajituntomerkki. Lajituntomerkin tarkoutus on laukaista suvunjatkamisvietti ja huolehtia siitä, että vietti kohdistuu saman lajin edustajaan. Rinnat ovat merkki yksilön sukukypsyydestä. Tämän tarkoituksena on laukista suvunjatkamisvietti ja huolehtia siitä, että vietti kohdistuu sukukypsään yksilöön.

Eiköhän niiden tissien tarkoitus ole ihan vain ruokkia jälkikasvua. Sii kunniotetaan naisten rintoja nehän ovat olleet joskus meidänkin miesten ensimmäinen ravinnon lähde.

Eivät ne tissit ole mikään ruokapöytä, vain nännit ja rintarauhanen ovat sitä. Muilla nisäkkäillä kuin ihmisellä ei ole ulkoisia rintoja. Ei edes lähimmällä sukulaisellamme simpanssilla.

Silti ne voivat imettää poikasensa vähintään yhtä hyvin kuin ihminen. Tutkimuksissa on itse asiassa havaittu, että mitä suuremmat rinnat, sitä vaikeampi lapsen on niistä imeä. Rinnoista on siis jopa haittaa imettämiselle. Missään tapauksessa imettäminen ei siis voi olla rintojen olemassaolon tarkoitus.

Rintojen tarkoitus on toimia seksuaalisena kiihokkeena, kuten ylempänä selitän. Minun mielestäni isot tissit on vastenmieliset seksin tappajat. Pienehköt pystyssä törröttävät kiinteät tissit ovat sitä parasta hottia, niitä ei kyllästy imemään ja näpelöimään..

Äijän käntyrät sopii hyvin näille keskenkasvuisille tissien palvojille nimeksi: Saman olen huomannut kuin sinä "Yx isorintainen", pahimmat "tissimiehet" ovat useimmiten heikosti koulutettuja juntteja, joilla itsellä ulkonäkö ja vaatetus ei silmää hivele. Kuolaavat jossain baarin nurkassa ja luulevat olevansa kovassakin huudossa. Älykkäämmät miehet erottuu joukosta kuin timantti paskasta.

Luulenpa, että pahimmat tissin palvojat harrastavat eniten pornon katselua netistä ja kuolaavat pornolehdistä naisia. Ole tyytyväinen itseesi sellaisenaan ja etsi älykäs mies!! Silloin ei tarvitse murehtia tuollaisilla asioilla ja miettiä, mitä mies ajattelee. Kyllähän se on niin, että kaikki miehet eivät rinnoista syty Itselläni on isot rinnat, mutta ei niillä omalta mieheltäni mitään lisähuomioarvoa tule.

Baarissa sitten on näitä ihania herrasmiehiä kyllä liuta, jotka unohtavat katsekontaktin silmiin ja keskustelevat rintoihin katsellen. Suurista rinnoista on niin paljon vaivaa ostettava kalliita rintaliivejä,selkäkivut,ahdisteluyritykset,ainainen silmätikkuna olo,eikä todellakaan pelkästään miesten kohteena ,että otan niistä myös kaiken ilon irti,mitä vain mahdollista.

Uskaltakaahan suuripoviset pukeutua kauniisiin vaatteisiin,vaikka niitä mulkoilijoita riittää! Minua ei haittaa miesten "kuolaaminen".

Jos mies ei miellytä,niin lähden pois. Törpöt käyttäytyvät törpösti oli tissit minkä kokoiset tahansa. Eniten harmittaa muiden naisten suhtautuminen,esimerkiksi avoin vihamielisyys tuntemattomilta naisilta kateuden tms. Eivätkö he ymmärrä,miten raskasta on ollut kasvaa "friikkinä" aikuiseksi? Sietää ahdistelun ja nimittelyn yläasteelta asti. Kärsiä yläselän kivuista siinä iässä kun muut kaverit olivat vielä elämänsä kunnossa. Tulla leimatuksi seksisymboliksi siinä iässä kun itse olisi vielä halunnut leikkiä my litlle poneilla.

Rinta rottingille vaan siskot!!!!! Isot on kauniit Sanoisin, että kuullostaa hyvältä. Itse nuorena tuli treenattua ja siinä sivussa myös rintalihakset kasvoi ja olen aina ajatellut, että kyllä naisella pitää olla isommat rinnat kuin miehellä. Pehmoisten rintojen lämpöä ei voita mikään.

Älä siis suotta ujostele, ole syystä iloinen, vaikka ne ei juostessa mukavat olekaan ;. Voisko tän ketjun ja vastaavat samanlaiset jo lopettaa. On tullu jo selväksi ihmisille, että toiset pitää isoista rinnat, penis, perse ja toiset ei.

Ja se ei ole mikään yllätys: Turhia kysymyksiä, koska kaikissa asioissa on kannattajat ja vastustajat. Lapsellista touhua väitellä kumpi on parempi pienet vai isot. Tajutkaa jo, että jokaisella omat mieltymykset.

Pitää vaan löytää ihminen joka pitää samankaltaisista asioista ja asioista! Turhauttavia nämä mielipideketjut, joissa kysytään "onko hyvä vai ei". On huono itseluottamus ihmisillä, kun jatkuvasti kysytään vastakkaisen sukupuolen mielipiteitä oman ruumiinsa suhteen. Tehkää päätökset itse eikä seuraamalla miten toinen sukupuoli sanoo. Jos tissit on soppelit on pimppkin tiukka. Voin henkilökohtaisesti tulla tarkistamaan asian, Viesti vain mulle. Onhan olemmasa kunnon liivit. Hei, ole onnellinen isoista rinnoistasi.

Suomi on täynnä pienirintaisia naisia, jotka kadehtivat Sinua, tietäen, että useimmat miehet pitävät isoista rinnoista. Voihan olla tietysti vaivaakin liian isoista "munkeista" esim. Jos olisin isorintainen ja nainen, käyttäisin seksikkäitä rintaliivejä myös rakastellessa, jolloin rinnat ovat seksikkäimmillään. Olen elämäni aikana jopa pyytänyt isorintaisia partnereita pitämään rintaliivejä päällä ja siten lisäämään eroottista kiihkoa. Isot rinnat saavat aina huomiota osakseen.

Niiden huonona puolena voi pitää sitä, että tärkeät muut ominaisuudet voivat peittyä niiden taakse, ts. Isoissa rinnoissa ei ole mitään vikaa. Turn on, 45 v.

Itsellä oli isot raskaat roikkuvat rinnat. Pienennytin koska niska oli aina kipee. Nyt voin käyttää neulepuseroita ja niska ei ole enää jumissa. Nyt olen sinut itseni kanssa. Toiset pitää toiset ei! Mulle kelpaa kaikki rinnat a-kupista isoimpaan, iha sama kunhan mun nainen on ite sinut ittensä kans eikä odota jatkuvaa huomii kyselemällä joka asiaan onko hyvä vai ei. Sanon sen, että laitat viä jonku jätkän onnelliseks ku annat sen parantaa sun omatutoo itestäs.

En nää mitään epänormaalia sun tilanteessa kaikkien tissit roikkuu jos ne on luonnonhyvää, mut mä suosittelen et sä taistelisit ton omantunnon ongelman läpi.

Haluan myös muistuttaa vaikka tää ei varmasti lohduttavaa ole et silikoni hoidot ei oo enää niin kalliita. Eli osa pois osa sisään kiinteyttää pienentää parantaa.

Rintojen koko on naisessa sivuseikka. Ulkonäössä ja naisessa kokonaisuus on tärkeintä. Tuolla "Brunet rules" otsikon alla on hyvin paljon kauniita bruneja, joilla on pienet pystyt terhakat erittäin kauniit a-b-kupin rinnat.

Ne on omaan makuun ja brunet myös. Kuten oot varmaa lukenutki. Pääasia on että naisella on luonnolliset rinnat.

Jokainen on saanut syntymästään tietyn kokoiset, joten turha siitä on kauheeta asiaa tehdä. Kaikilla on kuitenkin erilainen maku naisten suhteen. Jotku tykkää pimpsan ulkonäöstä ja jotku rinnoista.. Rumimmat on niitä silikonipalloja, jotka on törkeen feikkejä. Sellasii feikkirintoja ei tee mieli ees koskea. Siinä kohtaa on jo sama puristeleeko jotain pumpattavaa Barbaraa ja sen muovirintoja, koska ihan samaa feikkitavaraa sinne naisen rintojen kohdalle on laitettu.

Luomut on aina paremmat. Olkaa tyytyväisiä itseeni, niin miehetkin tykkää. Jos rintojen koolla on miehelle joku valtavan suuri merkitys, niin olkoon. Itse olen urheilullinen nainen 80C kuppikoko ja olen tyytyväinen rintoihini. En haluaisi yhtään suurempia, koska silloin ne haittaisivat urheilua tms. Jos isot rinnat haittaavat jokapäiväistä elämää selkäkivut, hiertymät, vaikea urheilla tms. Meitä on moneksi ja toiset tykkää isoista, toiset pienistä ja toisille ei ole niin väliä.

Älä nyt omaa mielipidettäsi perusta sille, mitä joku toinen sanoo, vaan ajattele itse. Muiks Isot tissit ovat upeet luomuna, ja jos vielä varustettu ärhäköillä nänneillä niin huippu!! Silikonii ei jaksa ei millään?? Täälä on niitä Tissit ei voi koskaan olla liian isot.

Ei ne voi olla kui silikonit mutta parempi niin, en oo pedofiili vaikka oon 50 vuotias. Niitä ei kannata hävetä ollenkaan , monet tekee niin. Jos haluut antaa palautetta niin benlap suomi Ja mulla on aivan viddumaiset rinnat.. Rintani ovat miltein tällaiset, ei kuitenkaan noin roikkusat: Onko sulla siis tubulaariset rinnat? Jos menet leikkauttamaan kuten linkistäsi voisi päätellä , niin älä ainakaan Suomessa tai Virossa. Puolat sun muut ovat yhtä surkeita. Ruotsissa keskimäärin hintataso on alhaisempi, plus ammattitaito parempi.

Tee taustatyötä ja selvitä hyvät kirurgit nimenomaan juuri sellaiseen korjaukseen kun olet suunnittelemassa. Varsinkaan Suomessa ei kannata lähteä tubulaarisia korjaamaan.

Surkea jälki on käytännössä taattua. No siis isi aikoinaan sano että ei saa ottaa liian isorintaista naista, onhan ne nuorena kivat, mutta ootappa ku se akka saa lisää ikää niin käteen ei jää ku kaks navan kohalla roikkuvaa nyrkkeilysäkkiä. Joten mieluummin ottaisin pieni rintaisemman tytön, jotta rinnat ovat viellä kolmekymppisenäkin sopivan terhakkaat: Kyllähän pienet söpöt a-b rinnat on ok.

Mulle sattunnu nyt sen kolme edellistä c-d. Halu älytön pinenosta maistaa.. Isot tissit ovat yleensä haitaksi liikuntaharrastuksissa.

Oletteko nähneet isotissistä maraton- tai pikajuoksijaa? Ei silikoneja, kaikki muu käy. Eniten pidän hoikasta naisesta, jolla on terhakat b tai c kupin rinnat ja kiva peppu.

Pienellä tytöllä myös a-kuppi menee. Sellaset pystyt rinnat ovat ihania nuolla ja katsoa. Mutta en naista rintojen takia jätä, jos oliskin isommat vastassa. Nii moni muu asia menee rinta varustuksen edelle. Jos Neitosella ompi isot, tahi pienemmät tisut, niin väliäkö sillä. Pääasia ompi, että tykätään toisistamme.! Vaikka monet meistä miehistä pidämme suurista rinnoista ovat myös pienet somat nöpöttäjät suloisia. Tärkeintä kuitenkin on se, kenen rinnoista on kyse. Millainen nainen on kokonaisuudessaan.

Jos tunneside syntyy pelkästään rintoihin, ei suhteen kesto taida olla kovinkaan pitkä. Onneksi olemme kokonaisia ihmisiä, naiset ja miehet. No rinnoissani ei oikeestaan kauheesti vikaa ole, eivätkä ne mitkää extra smallit ole.. D Niin olisihan se kiva että tissit sopisivat kroppaan..

Rumppa, et sä mikään lihava ole. Jos mies vaan ulkokuorta ja muutamaa "ylimääräistä" kiloa katsoo, niin ei ole edes minkään arvoinen koko ukko.

Sitäpaitsi monet suuria rintoja ja laihaa kroppaa vaativat miehet ovat itse kauheita räkäisiä juntteja, joilla itsellä olisi huomattava tarve alakroppansa peniksen , mahansa ja muun ulkokuorensa kohentamiseen.

Jos miehellä on varaa vaatia naiselta lähes täydellisyyttä ulkokuoren suhteen, pitää miehen itsekin olla samalla eli lähes täydellisellä taholla. Muuten on ukkojen turha ruikuttaa, valittaa ja vaatia naisilta yhtään mitään. Älkää naiset ukkojen takia itseänne soimatko ja muuttako.

E-koosta ylöspäin on liian isot. Missä olette vuotiaat muhkeat meijeriköt. Ne on just sellaiset kuin pitää olla , toinen tyynyksi ja toinen peitoksi. Kävelin kadulla ja kaksi tissiä pomppi mua vastaan. Kysyin heiltä että mikä toi teidän takana on. Tissit sanoi yhteen ääneen: Kyl pienetki voi olla hot..

Minusta rintojen suuruudella ei ole mitään merkitystä naisena olemiseen Isot rinnat ovat ehdottomasti parhaat, niissä on askartelemista, niihin voi uppoutua, ne vaan tuntuvat ja näkyvät ihanilta!

Pienirintaiset ovat syystäkin kateellisia Tietenkin voi olla liian isot tissit, mutta pienet tissit kannattaa aina hoitaa niin isoksi että itselleen tuntuu hyvältä! Kannatan isot tissit ja uskon että sellaset voi saada naisen pitkälle enkä tarkoita tässä nyt pelkkää seksiä. Isot tissit on aina kerrassaan mahtavaa. En muuten tunne yhtään miestä joka erityisesti pitäisi pienistä rinnoista, joten täälä pieniä rintoja fanittavat ovat todennäköisesti naisia, tai miehiä jotka vielä etsivät itseää.

Tykkään isoista tisseistä kovasti: Onpahan enempi mitä suukotella: Voin lisätä tänne vielä tämän: B-kuppi,ja kyllä nekin roikkuu. Yleensä tämmönen rintojen riippuvuus liikkuu liikunnan lisäksi myös geeneissä.

Itse naisena olen vain oppinut sen,että mitä väliä sillä on? D kunhan ei nyt tarvitse heittää tissejä olalle suihkuun mentäessä: Voi hyvä luoja, näitäkö pitäisi miehiksi kutsua? Ne roikkuu, jököttää, on ketunnenät tahi lapaset. Hittoako sillä on väliä?

Onhan ne kiva kattella sen ensimmäiset 10 minuuttia mutta eiköhän se jää siihen. Edustan toki näkökantaa pienet on kivemman näköset mutta pidemmän päälle jos sillä oikeasti on väliä kannattanee pistää arvomaailma kondikseen, ei tisseillä persoonallisuutta korvata, toisinpäin kylläkin.

Jos ne luomut ovat niin hittoakos sille voi. Ikäsi huomioiden ymmärrän, että rintojen koko voi sinua haitata. Itselläni on myös isot rinnat 85D, isot tummat nännipihat halkaisija 10 cm ja muistan miten nuorempana yritin etsiä liivimalleja, jotka pienentäisivät rintoja, en pitänyt vaatteita joissa oli avonainen kaula-aukko, ettei se olisi korostanut rintojani.

Mutta vaikka olen kaksi lasta imettänyt ja muutenkin iän myötä maanvetovoima on rintoihini vaikuttanut olen niistä tällä hetkellä ylpeä. Olen nyt 48 v. Käytän hyviä tukevia naisellisia liivejä sekä myös rintoja korostavia avonaisia kaula-aukkoja. Parisuhteessa elän ja mieheni tuntuu myös rinnoistani pitävän ja tämän kokoisia rintoja hänenkään ei tarvitse isoilla käsillää tyhjää kopaista vaan saa käsiinsä täytettä kun tulee takaa ja ottaa tisseistä kiinni ja miten hyvälle se tuntuukaan.

Ja kyllä se on itsetuntoa myös nostanut, kun on parin miehen kuullut sanovan, että on sulla hyvän näköiset rinnat. Älä ota ongelmaa tisuistasi vaan ole ylpeä niistä,moni ongelmoi liian pieten tisujen kans. Ihan sama roikkuuko vai ei! Tule tänne niin runkkaan rinnoillesi! Makeradio soi joka lauantai klo 17 -eteenpäin, osoitteessa: Itte pidän enempi pienistä tisseistä,jotenkin vaan isot tekee semmosen olon niinkun ois jossain rintaruokalassa käymässä. Mut makunsa kaikilla,meitä on moneen junaan.

Isot Rinnat on kauniit roikkui tai ei. Ja maan vetovoimalle ei voi kukaan mitään. Ainoa oikea ongelma, jonka tulet varmasti kohtaamaan on selkäkivut eikä todellakaan miesten mielipiteet. Lue lisää aiheesta Johansson Scarlett. Kihlautui Yhdysvaltojen TTK-tanssiopettajan kanssa. Seksuaalirikoksista syytetty elokuvatuottaja Harvey Weinstein antautui poliiseille New Yorkissa. Star Wars -leffasarjan spin-offit jatkuvat — Boba Fettille oma elokuva.

Hillitön kuva Joonas Suotamosta ja hobiteista leviää maailmalla: Snoop Dogg teki Matthew McConaughey'lle laittoman jekun — tämä oli lopputulos. Khloé Kardashian julkaisi suloisen kuvan esikoisestaan: Jukka Hildénin poika on kuin ilmetty isänsä. Tanssin superäidit -ohjelmasta tuttu Abby Lee Miller vapautui vankilasta. Miss Suomen kruunua tavoitteleva Alina: Huomasitko tämän kuninkaallisissa häissä? Kaaoksen ainekset olivat käsillä, kun vaunusaattueen hevonen oli aikeissa pillastua.

Miss Suomi -semifinalistin ura kilpajuoksijana katkesi dramaattisesti: Innostunut sulhaspoika varasti show'n kuninkaallisissa häissä — isä kertoo mikä sai aikaan pienen pojan reaktion. MTV kokosi festaritärpit Suomen suveen. Martina Aitolehden parisuhde, ura ja elämänkäänteet kiinnostavat — kaunotar vastaa itse haettuihin tietoihin.

Arttu Wiskari avautuu kokemistaan ulkonäköpaineista: Paris Jacksonia ei nähty tukemassa Janetia palkintogaalassa — kommentoi nyt huhuja.

: Suomen pornotähdet c kuppikoko

Suomen pornotähdet c kuppikoko Ikäsi huomioiden ymmärrän, että rintojen koko voi sinua haitata. Ole onnellinen et olet saanut isot ja näyttävät luomut! No mutta siis isot tissit ovat mielestäni turn on: Totta tosin on, että isot tulee helpommin huomattua, mutta ainakin oma pää kääntyy myös pienten rintojen perään. Tällaisissa oloissa Kerstin Campoy istui tuomiotaan Laukaan vankilassa: Voisitko ajatella että sinussa voisi olla muutakin oleellista kuin tissit?
Suomen pornotähdet c kuppikoko 659
SUOMITEINI PORNO XXX MASSAGE MILF Suomalaisia seksikohtauksia ketonen myllyrinne luomuteurastaja
Suomen pornotähdet c kuppikoko Kotivideo porno seksikuvia
Tietenkin voi olla liian isot tissit, mutta pienet tissit kannattaa aina hoitaa niin isoksi että itselleen tuntuu hyvältä! Tai voihan sitä mittailla vaikka kiihottumisen tilaakin siinä samalla. Hei,kuule pienet roikkuvat ovat ihan yhtä ihania kuin kaikki muutkin. Totuus on täysin päinvastainen ja on loukkaavaa että pidetään lutkana. Laita viestii markusmaa a hotmail.

0 thoughts on “Suomen pornotähdet c kuppikoko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *