Kiimaista pillua karva pimppi

kiimaista pillua karva pimppi

Rauno oli tullut istumaan samalle sohvalle Pipsan kanssa ja jostain ihmeen syystä hän siveli vaimoni laineisia hiuksia. Isäni oli selin ovelle, enkä saanut sanoista kunnolla selvää. Erotin vain lipevät myyntiedustajan puheet kauneudesta ja syvästä viisaudesta. Ja vaimo istui pää kallellaan kuin ostava asiakas. Isäni piteli kiinni Pipsan olkapäästä ja laittoi kantasormuskätensä vaimoni tiukoille housuille.

Seuraavaksi Rauno painoi huulensa vaimoni kaulalle ja suuteli. Olin jo rynnätä tupaan ja tarrata ketkua kurkusta kiinni, mutta tilanne oli huumaava. Pipsa koetti kääntää kaulaansa poispäin, mutta Rauno rauhoitteli. Vaimoni nyökkäsi ja kallisti päätään. Rauno painoi kasvonsa vaimoni kasvoja vasten ja suuteli suoraan huulille. Pipsa aukoi suutaan ja antoi kielen tulla sisälle.

Oli jotenkin kummallista nähdä, miten Rauno tarttui karvaisilla käsillään hellästi kiinni vaimoni rinnoista paidan läpi ja tunnusteli vapaina pönöttäviä D-kupin kannuja. Pipsa säpsähti ja tuijotti appiukkoaan vihreillä silmillään. Hämmentyneen oloinen vaimoni vilkuili hermostuneesti ympärilleen, mutta antoi kuitenkin appiukkonsa painaa kämmenen uudelleen kookkaalle rinnalleen.

Kun vaimoni ei vastustellut, uskalsi appiukko riisua koko paidan. Esille tulivat rusketusrajat ja vähän muita vaaleammat tissit isoine nännipihoineen. Nolostunut Pipsa selvästi häpesi kookkaita rintojaan ja posket punaisina yritti käsillään peitellä sulojaan appiukoltaan.

Raunokin säpsähti vuotiaan miniänsä paljasta ylävartaloa, joka oli todella hyvässä kunnossa. Appiukko jatkoi miniänsä nisien puristelua ja siirtyi lutkuttamaan silkkiruusunpunaista nänniä.

Pipsa sulki muutamaksi sekunniksi silmänsä ja parahti. Raunon näppärä sormien liike sai nännipihan nuput paisumaan turpean koviksi. Rauno hieroi naistani hartioista ja ujutti näppinsä herkälle niskalle. Pipsa päästi huokauksen ja antoi yli viisikymppisen karjun silitellä niskapoimua ja kaulaa.

Rauno suukotteli naistani ahnaasti ympäri kehoa ja yritti työntää kouraansa valkoisten leggingsien sisään. Sauma oli kuitenkin niin tiukka, ettei käsi mennyt helposti. Paksut sormet tunnustelivat kiinteää reittä ja liikkuivat housujen muodostamalla kireällä pimppivakoviivalla. Raunon käsi liikkui kuin mies olisi leiponut pullaa ja housujen kangas kahisi. Koko ajan toivoin, että se kangas olisikin välissä kahisemassa eikä Pipsa erehtyisi riisumaan yhtään enempää. Pipsa huokaili jo äänekkäämmin ja nännit nöpöttivät aivan kivikovina, valkoisten leggingsien upottavaan pimppivakoon oli ilmaantunut kostea kiimajälki.

Rauno hieroi pikkareiden päältä, nyt jo vähän lujemmin. Lähes alaston vaimoni avasi jalkojaan entistä enemmän ja paksujen sormien liike yltyi. Mitään estelyä ei tapahtunut, kun appiukko rupesi riisumaan pikkuhousuja miniänsä jaloista.

Rauno vilkaisi stringejä, nuuhkaisi ja naurahti. Ei perkele, muistin silloin, vaimoni kuukautiset olivat loppusuoralla. Ei kai vanha jäärä arkaan pimpsaan kajoaisi?! Pipsaa kostuminen jotenkin hävetti ja nainen yritti laittaa reitensä takaisin yhteen.

Rauno kuitenkin jatkoi järjestelyjä ja levitti uudelleen Pipsan reisiä. Hän kosketti kädellään häpyä ja lipsutteli muutaman kerran pimpin päältä. Rouvani tuijotti vanhaa mestaria vihreät silmät kiiluen ja näytti unohtavan, että oli naimisissa kanssani. Pipsan kasvot suorastaan loistivat tyytyväisyyttä ja korkeat poskipäät hehkuivat, kun Rauno jatkoi kahdella sormellaan pillun hyväilyä.

Keskittyneesti isäukkoni nitkutteli puolisoni haaroissa, siirteli limaisia karvoja syrjään ja hieroi suurin piirtein klitoriksen korkeudelta. Viimein ukko laskeutui vaivalloisesti polvilleen sohvan eteen ja avasi kaksin käsin vaimoni kostuneet häpyhuulet.

Pipsa hengitti raskaasti, nojasi taaksepäin rennosti ja levitti reisiään enemmän auki. Rauno peitti näkyvyyden työntämällä päänsä vaimoni reisien väliin. Pipsa vinkui vaimeasti Raunon ylös-alas liikkuvan pään tahdissa. Välillä Pipsa ummisti silmiään raollaan, työnteli lantiollaan takaisin ja haroi isäni ohentunutta tukkaa. Rauno nuoli äänekkäästi ja kaikesta kuuli, miten kostea mirri miniällä oli.

Saatoin vain kuvitella, kuinka vanha pukki nuoli vaimoni hilloviivaa ja isoa klitorista kiimaisena. Pipsa painoi nuolijan päätä syvemmälle ja siitä innostuneena Raunon pään liike nopeutui. Pipsan voihke yltyi ja nyrkki suun edessä hädin tuskin pystyi peittämään sen. Beigeä sohvaa pitkin valui limainen sekoitus sylkeä ja pillunesteitä.

Pipsan ruumis alkoi nykiä ja lantio pumpata tasaisesti. Kiemurteleva naiseni antautui isäni kielelle, joka päästeli jo hyvin märkiä lurpsautuksia. Pipsa työnsi häpyään eteenpäin, kallisti selkänsä ylvääksi kaareksi ja suusta pääsi tuttu kurnahdus orgasmin merkiksi. Pipsaa hävetti ja varmasti myös kadutti. Tämä show taisi päättyä tähän, huokaisin jo itsekin.

Kun vaimoni vasta toipui tulemisestaan ja häveliäästi yritti siistiä sohvaa eritteistä, oli isäukkoni jo avaamassa khakin väristen suorien housujensa vyötä. Kokenut myyntiedustaja ei hämääntynyt nuoren naisen epäröinnistä, vaan kaivoi boksereistaan esille kyrpänsä. Näin sopivasta sivukulmasta, miten ukon suonikas ja kuhmurainen penis seisoi kovana harmaiden karvojen keskeltä.

Se oli selvästi paksumpi kuin omani ja muutenkin rujompi. Vaimoni puri huultaan ja vilkaisi vetoavasti appeaan silmiin.

Hän räpsäytti ripsiään, otti käsivarteen kiedotun pompularinksun ja alkoi laittaa punaisia pitkiä hiuksiaan poninhännälle. Isäni runkkasi hitaasti kaluaan ja katseli, miten rintava miniä järjesteli hiuksiaan suihinottotoimitusta varten. Kun tukka oli kiinni, otti Pipsa isäni käppyrän kikkelin vihkisormuskäteensä ja alkoi hyväillä sitä edestakaisin.

Se tapahtui aluksi arasti, hitaasti. Samalla isäni hyväili Pipsan rintoja pehmeästi. Lilanpunainen terska paljastui esinahan alta ja paksut verisuonet sykkivät verevinä kauas.

Pipsa tuijotti paljastuvaa terskaa uteliaasti, vei kasvojaan lähemmäksi ja runkkasi moslkahtelevaa nahkaa keskittyneesti. Isäni ähisi tyytyväisenä ja painoi Pipsan toisen käden kiveksilleen. Vaimoni puristeli suuria pässinpalleja ja runkkasi kalua nopeammin.

Isän ei tarvinnut edes kehottaa mitään, kun vaimoni kumartui kyrpää kohti ja alkoi kielellä sivellä aivan varren juuresta.

Toinen käsi puristeli karvaisia jättipusseja, toinen runkkasi esinahkaa ja kieli liikkui terskaa kohti. Vaimoni oli vähän ujo ottamaan suihin, vaikka hän oli siinä hyvin taidokas. Rauno huokaisi, kun viimein terska katosi Pipsan suuhun ja jäykkä kyrpä pääsi uppoamaan poskeen.

Vaikka en nähnyt, mitä vaimoni tarkalleen teki, tiesin hänen lutkuttelevan tiukalla huulten puristusotteella terskaa ja kielellä liikuttelevan esinahkaa. Rouvani suu koukki kuin pulun pää, kun hän imi ukon mölkkyä. Välillä syvemmälle ja välillä suu lypsi vain herkkutattia. Örisevä isäni joutui ottamaan kiinni vaimoni punaisesta poninhännästä, kun Pipsa alkoi lypsää edestakaisin kyrpää kahden käden otteella. Katselin makuuhuoneen ovelta kauhuissani, mutta en kyennyt tekemään mitään, kun irstas isukkini työnteli suonikasta kyrpäänsä vaimoni kiharaisissa ja kuparinpunaisissa häpykarvoissa.

Vanha irstas pukki isäni oli tekemässä minun vaimolleni sitä, mitä hän teki työkeikoillaan kymmenille puutteessa oleville naisille. Toivoin, että isä pitäisi lupauksensa, mutta osa minussa odotti ukon laittavan kalun sisään. He läähättivät kuin kiimaiset hiehot. Kyrpä raastoi punaisissa kutreissa, hieroi häpyhuulia ja klitorista. Rauno nojasi allit roikkuen käsiensä varassa, Pipsa tuijotti lumoutuneena appiukkoaan.

Rauno sovitteli karvaista mahaansa paremmin ja vaimoni selvästi yritti työntää tussuaan vastaan. Hän oli vähän pettyneen näköinen, kun Rauno ei luiskauttanutkaan sisään.

Ukko kyllä tiesi, että vilja oli kypsää niitettäväksi. Hän kuitenkin kiusoitteli vielä hetken, ennen kuin katsoi vittua kohti ja seivästi. Yritin kurkistella enemmän, mutta en nähnyt tarkkoja yksityiskohtia. Kuitenkin tajusin Pipsan ähkäisystä, että tosi oli kyseessä. Kyrpäni seisoi pyjamahousuissa kuin tappi, nyki ja riuhtoi kiimaisesti. Raunon mulkosilmät laajenivat ja suu kääntyi hymyyn, kun äijä selvästi sai työnnettyä kalunsa sisään.

Ukko alkoi puskea Pipsan vaginan pohjiin rauhallisesti ja vaimoni ylväät rinnat muljahtelivat nussimisen rytkeessä. Raunon takapuoli heilui ja sohvalta kuului kosteaa litinää. Märkä vittu leijaili makuuhuoneeseeni saakka. Isäni uitti parruaan vaimoni kosteassa ja kuumassa hilloviivassa ja näytti nauttivan kolmikymppisen rouvan suhteellisen tiukasta värkistä.

Pipsakaan ei edes yritellyt estellä voihkaisuja, eikä isäkään malttanut höylätä hiljaa, vaan jokaisella pistolla vanhan miehet nyrkkeilysäkin kokoiset pallit läiskähtivät vaimoni peppua vasten. Pipsa raapi isääni selästä ja pumppasi lantiollaan kyrpää vastaan. En ollut nähnyt yleensä niin pidättyvää rouvaani koskaan niin kiimaisena!

Liukas vako vinkui riettaasti ja Raunon hässiminen näytti työläältä. Kai se saa vielä sydänlaakin. Paksu kultaketju hukkui hikisiin rintavilloihin samaan tahtiin, kun suonikas mulkku katosi rouvani punakarvaiseen pimpsaan.

Höyläämistä kesti kymmenisen minuuttia ja olin varma, että tuon kyydin jälkeen vaimoni alapää olisi hellänä pitkään. Pipsa ei näyttänyt yhtään kivuliaalta. Hän kaappasi isäni kasvoista kiinni kaksin käsin, painoi naaman hikisten rintojen väliin ja vielä kietoi säärensä ukon ympärille kuin rapu. Punatukkainen naiseni valitti tasaista mantraa, lypsi lantiollaan kiivaasti ja viimein pahimman orgasmiryöpyn mentyä ohi heittäytyi selälleen kuin veltto lahna.

Kyrpäni sykki housuissa vimmatusti ja kosketin sitä kankaan päältä. Muuta ei tarvittu ja laukesin välittömästi. Sperma sinkosi kankaaseen paineella ja kasteli hetkessä siniset raitahousut. Rauno nosti kasvot lollojen välistä ja hymyili kraaterinaama leveänä. Ukon kyrpä ei pumpannut enää ja sohvalle valuvasta harmaasta purosta oli helppo päätellä, että ukko oli lauennut vaimoni sisään. Rauno veti puoliksi jo löystyneen mulkkunsa miniänsä pillusta. Spermanoro juoksi kikkelin päästä, kun isäni käveli sohvan pääpuolelle ja suorastaan asetteli velton käärmeen kosmetiikkamyyjävaimoni kämmenelle.

Rouvani nyökkäsi ja otti niljakkaan nahkaliskon suuhunsa. Vaimo ei kotona suostunut edes maistamaan spermaista kyrpää! Ja nyt se imeä lassutti appiukkonsa spermaa pulpahtelevaa kankea. Avonaisesta lovesta valui isäni siemennestettä koko ajan punaisille pimppikarvoille ja toosa näytti muutenkin pirun revityltä.

Kun miniä oli nuollut ja niellyt loput spermajämät, silitti Rauno tyytyväisenä vaimoani hiuksista. Pipsa näytti kuitenkin jotenkin orvolta ja kauhistuneelta isäni spermatippa suupielessä. Ovela pesäleijona lohdutteli langennutta nuorikkoani ja kiiruhti hakemaan kaapista puhtaan pyyhkeen.

Otetaan sitten vaikka lasi viiniä ja keskustellaan tapahtuneesta. Eihän kello ole kuin vasta vähän yli puolen yön. Rauno nipisti parempaa puoliskoani hellästi poskesta ja sain naisen hymyilemään. Vaimoni katosi suihkuun ja tupaan jäi vain tussun tuoksu. Pidättelin henkeä oven takana ja odottelin, mitä isäni Rauno meinaa tehdä. Ukko rapsutteli muniaan ja poimi maasta miniänsä pikkuhousut, joissa oli yhä kiimalaikku muistona äskeisistä tapahtumista.

Hän painoi pikkarit kasvoilleen ja nuuhkaisi. Rauno laski housut sohvalle ja tepsutteli huoneeseensa. Olin yhtä aikaa vihainen ja kiihottunut. Siinä minä olin vain toljottanut muna kovana, kun isäukkoni oli jyystänyt sohvalla rakasta pikkuvaimoani.

Aina lapsena olin salaa kuunnellut, miten äiti ja isä olivat riidelleet isän epäilyttävistä työmatkoista. Äiti oli haukkunut isää huoripukiksi, mutta Rauno oli kuitannut syytteet toteamalla vain, että hänellä oli paljon hyviä ystävättäriä. Ja nyt isä on päässyt höyläämään minun vaimoani. Isukki palasi huoneestaan pellavanvalkoinen kylpytakki yllään ja kaatoi viskiä kahteen matalaan lasiin.

Ukko käveleskeli tuvassa takki osittain auki, letku heiluen ja gorillapallit roikkuen. En kuitenkaan malttanut liikahtaa paikaltani, vaan jäin kyttäämään tilannetta spermat housuissa.

Meni kymmenisen minuuttia ja vaimoni astui kylppäristä tupaan identtisessä kylpytakissa — takki tosin visusti kiinni ja kuivatteli pyyhkeellä märkiä hiuksia. Voi luoja, miten seksikkäältä hän näytti ilman meikkejäkin!

Upea punatukkainen ja ryhdikäs kolmekymppinen rouva. Isä kiiruhti ojentamaan lasia ja pyytämään istumaan viereensä. Huomasin, miten Pipsa vilkaisi nopeasti isäni suonikasta mahtimunaa, joka oli äsken ollut hänen sisässään ja suussaan, mutta ei kommentoinut millään tavalla.

Raunoa selvästi hymyilytti, mutta hän peitti sen taitavasti. Ja eihän tässä mitään vakavaa tapahtunut. Ei meidän tarvitse kenellekään kertoa. Isä vaihtoi asentoa ja suuri kyrpä pullahti kokonaan näkyville. Pipsa vilkaisi kalua uudelleen ja vaimoni silmiin syttyi arka kipinä. Isä laski hienovaraisesti takkia hartioilta ja alkoi hieroa hellästi. Rauno totesi hartianseudun olevan aivan jumissa ja vaativan osaavaa käsittelyä, jota Marko tuskin osaisi antaa.

Sormet puristelivat väkevästi lihaksia ja isä painautui vähän lähemmäksi Pipsaa. Raunon kyrpä seisoi ylväästi karvareisien välissä. Appiukko hyväili hierovin liikkein vaimoni sileää ja hyväntuoksuista ihoa, paineli kaulan ja hartioiden välistä monttua, kutitteli hiustenrajasta ja sai aikaan raukean huokausten sarjan hierottavassa. Isä nuuhkaisi vaimoani ja antoi hitaan suudelman alaniskaan. Kun miniä ei pahemmin mukissut vastaan, otti isä rinnan käteensä ja pehmitti sitä hellin puristeluin.

Isä suuteli intohimoisesti vaimoni niskaa ja tuli jo niin lähelle, että jöpöttävä mulkku hakkasi Pipsan selkään. Rouva oli sulaa voita. Isäni aukaisi Pipsan kylpytakin vyön, eikä vaimoni välittänyt mitään, vaikka suihkunkostea pimpero vilahti kankaan alta.

Hän vain maistoi lasista viskiä ja suki kosteita hiuksiaan, kun Rauno hyväili naisellisia vatsalihoja. Kylpytakin yläosa valahti alaspäin. Käsi liikkui hitaasti alaspäin, siveli märkänä helmeileviä kuparikarvoja ja jatkoi matkaansa alaspäin.

Ukko kaiveli hetken, ennen kuin kuopaisi etusormensa sisälle emättimeen. Pipsa nyökkäsi vähän päätään, mutta Rauno ei joko nähnyt tai sitten kiusoitteli, koska tivasi uudestaan.

Vaimoni tarttui kiinni isukin turvonneeseen ryhmysauvaan, joka oli kuin pahkainen petäjä ja käänsi sitä suurta vatsaa kohti. Häpykarvojen alla roikkuivat nyytit näyttivät painavan kilotolkulla. Pimpin ajelu lisää kiimaisuutta Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä Paljas pillu , Ajelin viikonloppuna häpyhuulet ja muutenkin alakerran paljaaksi, jättäen eteen pienen pienen siistityn karvakolmion.

Taivas miten kiimainen olo on ollut sen jälkeen. Pillussa tuntuu sykkivä tunne ja olen todella kiimainen ja märkä koko ajan. Nyt ei tarvitsisi paljoa niin Paljaana on niin paljon herkempi tunne. Oletteko naiset tai myös miehet huomanneet, että pillun ajelu vaikuttaa toisillakin naisilla näin. Paljas pillu , No en ole huomannut. Oletko varma ettei se johdu jostain muusta syystä? No, kiimaisuutta nyt lisää mikä milloinkin, itse kullakin. Joillakin posliini, toisella karvat, jollain sitomiset, toisella roolileikit, jollain rivot puheet, toisilla hävytön toiminta, jollain kimppakivat, toisilla katselut Ajelija myös , Totta tuo, että kiimaisuutta lisää mikä milloinkin.

Omalla kohdallani tuota kiimaa lisää myös se, että mies on komennushommissa ja ajeltu pilluni on joutunut olemaan munaa vailla. Onneksi on viikonloppu tulossa ja helpotusta tulossa kun mies tulee kotiin. Laitoin veetin bikinirajalle tarkoitettua voidetta ja lopun otin sheivaamalla.

En uskalla itse ruveta kokeilemaan kotona tuon sokerin kanssa, on sen verran aroista paikoista kyse. Sokerointiin kyllä tekesi mieli, mutta hinta kirpasee. Olis vaan niin ihanaa olla sulosen pehmeä ja karvaton pidemmän aikaa.

Ota tavaksi ajella joka aamu kuten parta niin pysyy pehmeänä. Jep, mulla N19 ainakin karvojen ajo on ihan normitoimenpide. Kyllähän se tietty sexympi on karvattomana kuin karvaisena, itse en mitenkään kiihotu mutta en kyl osais olla miesten kans enää kuin vaan posliinina, jotenki siihen on tottunut.

Oon kyl huomannu että kiehet kiihottuu siitä. Joku mies kirjoitti sunnuntain sanomalehdessä, että mies saa aina pettää vaimoaan ja olla uskoton. Esimerkkinä tällä miehellä oli oma isänsä ja hän itsensä, hänellä on kuulemma ollut kuusi parisuhdetta ja yhteensä neljäkymmentä naista. Mutta minä uskallan olla eri mieltä: Olen yli neljäkymmenen ikäinen nainen ja minulla on jonkunverra kertynyt kokemusta miehistä.

Mies kirjoitti jutussaan, että mies saa olla uskoton, kun naisella on kuukautiset tai vaimo on raskaana. Jos naisen raskaus on edennyt normaalisti ja nainen on terve, niin nainen voi harrastaa seksiä ihan synnytykseen asti.

Samoin nainen, jolla on kuukautiset, voi harrastaa seksiä, jos nainen itse sitä haluaa. Tietenkin kuukautisverstä tulee sotkua lakanoille, mutta ainahan petivaatteet voi suojata. Sitäpaitsi, jos mies on uskoton vaimolleen, kun tämä on raskaana tai synnyttänyt, niin kyllä uskottomuus loukkaa vaimoa syvästi, sillä nainen on hvyin herkkänä raskausaikanaan ja heti synnytyksen jälkeen.

Jos omaa puolisoaan kunnioittaa ja rakastaa syvästi, niin silloin haluaa ja pystyy olemaan uskollinen. Aikuinen mies ja aikuinen nainen pystyvät kyllä olemaa ilma seksiä jonkun aikaa, eikä siitä ole mitään fyysistä eikä henkistä haittaa.

Sitäpaitsi ainahan voi masturboida, eli tyydyttää itsensä omin käsin fyysisesti aina orgasmiin asti.

kiimaista pillua karva pimppi Innokkaita perheenemäntä opettajan alttiina Eihän kello ole kuin vasta vähän yli puolen yön. Sininen katseensa tyttöystävä sekä hairy pimppi Blonde Julkkikset naidaan ja paljon bush Busty kypsä BBW iso karvainen pussy Sperma sinkosi kankaaseen paineella ja kasteli hetkessä siniset raitahousut.

0 thoughts on “Kiimaista pillua karva pimppi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *