Parittaja seksi sivut

Lain voimaantulon jälkeen usean vuoden ajan yhä useampi prostituoitu työskenteli parittajan kanssa ja yhä harvempi itsenäisesti. Viime vuosina niin sanottu "turistiviisumiprostituutio" ja siten myös paritusrikollisuus on kuitenkin ilmeisesti kääntynyt laskuun muun muassa Viron EU-jäsenyyden myötä, joka on mahdollistanut prostituoitujen toimimisen aikaisempaa itsenäisemmin, koska käännytyspykälä ei koske EU-kansalaisia. Suomessa paritukseen liittyy hyvin harvoin fyysistä pakottamista tai väkivaltaa ilmeiseksi siksi, että sosialististen järjestelmien romahtamisen aiheuttama elintasokuilu on toistaiseksi taannut sen, että vapaaehtoisia prostituoituja on löytynyt enemmän kuin paritusverkostot ovat pystyneet tuomaan rajan yli.

Paritusrenkaat toimivat yleensä niin, ettei Virosta tai Venäjältä tuleva prostituoitu koko maassaoloaikanaan tapaa parittajiaan. Suomessa pysyvästi asuvien prostituoitujen piirissä paritusta esiintyy hyvin vähän. Anne Kontula arvioi, että vuonna "päivätasolla noin neljännes ja vuositasolla kolmannes Suomessa toimivista prostituoiduista työskentelee parittajan kanssa tai alaisuudessa". Suuri osa suomalaisesta paritusrikollisuudesta on yhteydessä järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

Paritusrenkaiden toiminta on ammattimaista ja parituksesta saaduilla tuotoilla voidaan rahoittaa muita rikollisuuden alueita kuten ase- tai huumekauppa. Paritusorganisaatiot ovat yleensä kansainvälisiä: Nelisenkymmentä asiakasta odottaa omaa oikeudenkäyntiään, joka istutaan Helsingin käräjäoikeudessa maaliskuun kolmantena päivänä.

Poliisit seksiä ostamassa Tässä tapauksessa on ollut epäiltyinä myös kolme poliisimiestä seksinostamisesta. Yksi heistä tosin on vapautettu syytteistä. Kaksi muuta ovat kiistäneet rikoksen ja heitä odottanee tunnistusrivistö.

Seksikaupan kohteena olevan henkilön hyväksikäytöstä epäiltyjen poliisien osalta oikeutta käydään myöhemmin keväällä. Poliisiylijohtaja Mikko Paatero on ehtinyt julkisuudessa jo tuomita seksinoston poliisin arvolle sopimattomaksi.

Samoilla linjoilla on haastattelemamme rikosylikomisario Jaakko Sonck Keskusrikospoliisista. Rikosylikomisario Kari Tolvanen myöntää, että nykyinen laki on hankala niin poliisille kuin esimerkiksi seksiä ostaville asiakkaille. Monesti asiakkaan on mahdotonta havaita, onko seksinmyyjä paritettu tai ihmiskaupan uhri.

Seksiseuraa välittävän sivuston keskustelupalstoilla kyseisestä paritustuomiosta vedettiin nopeasti johtopäätökset. Jos suomea puhumatonta seksityöläistä kaupataan netissä ja palvelu on jotenkin vastentahtoista, pitäisi asiakkaan kellojen soida. Voiko tuomiosta päätellä, että poliisin linja on muuttunut? Jahtaako poliisi Helsingin yössä parittajien lisäksi jatkossa myös seksinnälkäisiä asiakkaita?

Seksinostajien osuus nousee esiin oheistuotteena isoissa paritusjutuissa. Tolvanen ei myönnä, että Eduskunnasta tai naisjärjestöistä tuleva paine käräyttää myös seksinostajia vaikuttaisi poliisin päätöksentekoon.

Helsingin rikospoliisi priorisoi jutut edelleen oman harkintansa mukaan. Menet illalla ajelemaan, niin näet selkeästi kuka on myymässä, ja kuka ei ole. Seksin myyminen ja tai ostaminen kadulla on aina laitonta. Poliisi puuttuukin katuprostituutioon sakottamalla ja puhuttamalla. Valitettavan usein naiset palaavat nuhteluiden jälkeen takaisin kadulle. Naisten käännyttäminenkään maasta ei enää onnistu kuten ennen. Katuprostituutio ei tule poistumaan näillä keinoilla, joita meillä on. Kissa ja hiiri -leikki jatkuu vain, Eriksson harmittelee.

Kesäkuussa voimaan tullut tiukempi rikoslaki muutti seksin ostamisen parituksen tai ihmiskaupan uhreilta rangaistavaksi, vaikka ostaja vetoaisi huolimattomuuteen tai tietämättömyyteen. Aiemmin seksin ostaja syyllistyi rikokseen, jos hän tiesi, että oli ostanut palveluja parituksen tai ihmiskaupan uhrilta.

Eriksson kertoo, että seksiä myyvien naisten asiakasmääriin tiukennettu laki ei ole vaikuttanut. Huippuvuosina yhdellä tytöllä oli päivässä asiakasta. Nyt asiakkaita on keskimäärin neljä päivässä. Asiakkaat jopa ilmoittavat meille, jos näyttää, että tyttö työskentelee jonkun alaisuudessa. Heikot taloudelliset ajat sen sijaan näkyvät Helsingin seksikaupassa.

Seksiä ostetaan puolet vähemmän kuin aikaisemmin. Eriksson arvioi, että noin sata naista työskentelee päivittäin prostituoituna pääkaupungissa.

Määrä on pysynyt lähes samana vuosia. Asiakkaita kalastellaan myös sillä, että tarjotaan palveluita ilman kondomia, mikä on mielestäni kauhean vaarallista, Eriksson lopettaa. Kesäkuu tuo mukanaan lakimuutoksia — Seksin ostaminen parituksen uhrilta aina rangaistavaa 1.

Parittaja seksi sivut -

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut kaksi tshekkimiestä vuoden ehdolliseen vankeuteen naisen parituksesta. Lisää aiheesta 4 Ota yhteyttä. Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen tästä. Suomen poliisi on paljastanut luvulla useita laajoja paritusjuttuja, joissa päätekijöinä on ollut venäläisiä ja virolaisia. Lakimuutosta perusteltiin itäprostituution lisääntymisen aiheuttamalla häiriöllä ja paritusrikollisuudella. Eikö kepulistit jo tajua että prostituutio pitää tehdä veronalaiseksi liiketoiminnaksi, siitä saisi niihin valtio vallan pirskeisiin kummasti lisä rahaa. Manostaako ihmiskaupan uhri vaatteissa uhrin merkkiä? Poliisi arvioi toiminnan rikoshyödyksi miljoona euroa. Tämä uutinen kuitenkin kertoo että asiassa on otettu järki käteen ja sakotetaan ostajia sellaisessa tapauksessa, jossa pitäisi ostajan pitäiai tajuta että nyt ei tehdä oikein. Uutiset osastoittain Oulu Todella pahasti on käynyt monelle.

Seksinosto on rangaistavaa muutamassa valtiossa: Ruotsi kielsi seksin oston vuonna Iso-Britannia kielsi seksin ostamisen parittajan avulla työskentelevältä myyjältä tai ihmiskaupan kohteena olevalta vuonna Suomessa seksin myyminen on sallittua, mutta paritus ja seksin osto paritettavilta henkilöiltä tai ihmiskaupan uhreilta on vuodesta ollut kiellettyä.

Tuomari Susan Himel kumosi Kanadan bordellit ja parittajat kieltävän lain vuonna Haasteen olivat tehneet seksinmyyjät, joista yksi kertoi, miten kieltolain vuoksi hän on joutunut työskentelemään kadulla ja siksi hänet on hakattu ja raiskattu. Norjassa seksin myynti lisääntyi ostokiellon jälkeen. Tutkija Anna Kontulan mukaan osuuskunta bordellien salliminen parantaisi seksityöntekijöiden työturvallisuutta, kun taas seksinostokielto saattaisi heikentää seksinmyyjien itsemääräämisoikeutta ja lisätä paritusrikollisuutta, mihin Ruotsinkin kokemukset viittaavat.

Seksinmyyjiä auttavan Pro-tukipisteen mukaan ostokielto voisi siirtää toiminnon pimentoon, jolloin etenkin parittajien armoilla olevat seksityöntekijät kärsisivät. Yleisestikin Pohjoismaisten järjestöjen mukaan seksinostokielto vahingoittaisi erityisesti heikoimmassa asemassa olevia seksityöntekijöitä. Kansainvälistä seksikauppaa tutkinut sukupuolentutkimuksen professori Marjut Jyrkinen kieltäisi seksin myymisen kokonaan, koska sen pitäminen rikoksena osoittaisi, että toiminta ei ole yhteiskunnallisesti hyväksyttävää.

Hän katsoo myös, että kriminalisointi itsessään ole riittävä syy seksin myyntiin liittyvien ihmisoikeusloukkauksien kitkemiseksi. Hänen mukaansa seksityöntekijöiden aseman parantaminen edellyttäisi muutoksia maahanmuuttopolitiikkaan , työlainsäädäntöön ja sosiaalipolitiikkaan eli rakenteisiin , jotka asettavat ihmiset eriarvoisiin lokeroihin.

AIDS-komission jäsen, entinen korkeimman oikeuden tuomari Michael Kirby sekä tutkija Michael Wong kirjoittavat, että Australia on hyvä esimerkki sallivampien lakien hyödyistä. Antropologi Laura Agustínin mukaan thaimaalaisten seksityöntekijöiden mielestä ihmiskaupan vastaiset toimet ovat heidän suuri ongelmansa. Hänen mukaansa ihmiskaupan vastustamisen nimissä "autetaan" ihmisiä, jotka eivät sitä haluaisi tai jotka jopa kokevat "auttamisen" tuhoavan heidän elämänsä. Seksin myynnin kaltaista käyttäytymistä on havaittu myös joillakin eläinlajeilla, kuten simpansseilla [33] ja jääpingviineillä.

Prostituutio ei ole kadonnut tykkänään tästä kaupungista - se on vain muuttanut uusiin osoitteisiin. Tallinnan viranomaisten mukaan Tallinnassa ei enää ole bordelleita. Tämä tuntuukin pitävän paikkansa, etenkin jos bordelleilla tarkoitetaan varta vasten prostituutiolle varattuja taloja tai muita vastaavia rakennuksia.

Prostituutio, eli seksikauppa, onkin pesiytynyt nyky-Tallinnassa asuntoihin - mutta ennen kaikkea internettiin. Internetin välityksellä tapahtuvan prostituution tarjonta on Tallinnassa suorastaan räjähtänyt. Se on paukahtanut käsiin kuin pullataikina, jossa on liikaa hiivaa parin paketin verran. Ne, joiden mielestä Tallinnassa on nyt enemmän seksitarjontaa kuin koskaan, eivät välttämättä ole väärässä. Virolainen seksin nettikauppa on suorasukaista, karua touhua. Asiaan mennään suoraan, kiertelemättä.

Suomalainen Mikael Halkola on käynyt jo seitsemän vuoden ajan avustustehtävissä Pohjois-Koreassa. Useita varastettuja arvopyöriä löytyi kerrostalon pihalta — vuotias mies kiinni epäiltynä teoista. Ajokortiton humalainen mies riiteli vaimonsa kanssa ja päätti sen jälkeen lähteä kaahailemaan. Timo Soini harmittelee blogissaan Irlannin aborttiäänestyksen tulosta: Italian pääministeriehdokas lopetti hallitusneuvottelut alkuunsa — presidentti väläyttää jo uusia vaaleja. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle.

Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville.

0 thoughts on “Parittaja seksi sivut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *