Klitoriksen nuoleminen ystävää etsimässä

Sillä, mistä kulmasta naiseen työnnytään, voi olla ratkaiseva merkitys nautinnon kannalta. Myös työntökulman vaihtelu yhdynnän aikana voi virkistää kummasti! Kun lähetyssaarnaajassa naisen takamuksen alla on hieman koroketta, klitoris saa entistä enemmän stimulaatiota. Kun on lähetyssaarnaajan aika, asetetaan naisen takamuksen alle tyyny niin, että sen päällä on mukava ja tukeva maata. Tyynykokeilun voi aloittaa litteällä päänalusella ja kokeilla, miltä uusi työntökulma tuntuu. Tarvittaessa voidaan takamuksen alle laittaa toinenkin tyyny.

Paitsi että se tuntuu taivaalliselta, kumppanini tekee sen niin antaumuksella ja itsekin nauttien, että se lisää omaa nautintoani entisestään. Naiset saattavat arastella antautua oraali-ilottelussa vastaanottavaksi osapuoleksi, koska he pelkäävät alakertansa maistuvan pahalta tai haiskahtavan. Jos kumppani saa häivytettyä nämä pelot, naisen on helpompi keskittyä itse nautintoon. Oraaliseksin aikana suorittavan osapuolen kannattaa ilmaista vaikka nautinnollisin huokauksin tai voihkaisuin — tai ihan omin sanoin — miten ihanaa se hänestä kin on.

Joillain naisilla takamus on rintojakin merkittävämpi erogeeninen alue. Jos pakaroita hierotaan reippaasti samalla kun mies on naisen sisällä, peniskin pääsee liikkeen mukana hieromaan emättimen kaikkia herkkiä sopukoita. Aloittakaa kokeilut asennosta, jossa nainen istuu miehen päällä ja laskeutuu sitten makaamaan miehen päälle.

Mies ottaa tukevan otteen naisen pakaroista ei kuitenkaan liian kipakkaa! Jos miehen sormet yltävät sinne asti, hän voi samalla hyväillä naisen välilihaa. Pari sekuntia, ja olen valmis. Toisin kuin monet luulevat, klitoris ei ole pelkkä nyppylä emättimen suun yläpuolella, vaan se on kokonaisuudessaan kahdeksan senttimetrin pituinen elin, josta suurin osa sijaitsee lantion sisällä. Kun kielellä hyväillään ripeällä liikkeellä klitoriksen näkyvää osaa, stimuloidaan samalla myös klitorista kokonaisuudessaan.

Aivan aluksi kannattaa varmistaa, että klitoriksen peittävä pieni "huppu" on pois tieltä. Naisen kiihottuessa klitoriksen näkyvä osa yleensä kasvaa ja tulee näin paremmin näkyviin, mutta tarvittaessa "suojahuppua" voi myös hellästi nostaa sormin, jotta kieli pääsee koskettamaan itse klitorista.

Sitten hän puhaltaa kevyesti samaan kohtaan, nuolee ja puhaltaa taas. Se kiihottaa minua aivan valtavasti. Kostealle iholle puhaltaminen aiheuttaa viilentävän tunteen. Mitä suurempi ero eroottisten tuntemusten välillä — esimerkiksi kovan ja pehmeän ja lämpimän ja kylmän tuntemuksen — sitä intensiivisempi kokemus syntyy. Siksi lämpimän kielen nuolaisun ja viileän puhalluksen vaihtelu voi olla todella kiihottavaa.

Ihon voi kostuttaa vedellä tai syljellä tai kokeilla alkoholia. Se haihtuu nopeammin, jolloin viileneminekin on nopeampaa. Tuntui aika huimalta, kun nännin ympärille syntyi ensin tyhjiö ja sen jälkeen paineen tunne.

Samoin kuin lämpimän ja kylmän vaihtelu, myös imun ja puhalluksen vaihtelu voi tuntua kiihottavalta. Muutaman hellän imaisun jälkeen nännin voi ottaa kokonaan napakammin huulten väliin. Hengitä sitten sisään nenän kautta ja puhalla ulos suun kautta. Jos tämä aiheuttaa toivotun reaktion, voit lisätä imutehoa vähitellen. Tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhoja selainversioita. Lue myös 6 yllättävää seikkaa orgasmista. Alavatsan painaminen "Yhdynnän aikana mieheni painaa kädellään alavatsaani.

Miksi se toimii Vaikutus liittyy todennäköisimmin G-pisteeseen, joka sijaitsee emättimen etuseinämässä noin neljä senttiä emättimen suulta. Kokeilkaa tätä kotona G-pisteelle ei voi antaa tarkkoja koordinaatteja eikä sen stimulointi tuota kaikilla samanlaisia tuntemuksia. Hyväily koskettamatta "Kun olen riisuutunut, mieheni tulee eteeni ja tuo kämmenensä melkein ihoani vasten ja liikuttaa hitaasti käsiään ylös ja alas pitkin vartaloani ilman, että hän varsinaisesti koskee minua.

Miksi se toimii Kun kämmeniä kuljetetaan lähes ihoa koskien, ne hipovat ihokarvoja ja aiheuttavat ihanan kihelmöivän, lähes kutittavan tunteen. Kokeilkaa tätä kotona Lähes koskettava osapuoli riisuu kumppaninsa, mikä on jo itsessään kiihottavaa, ja asettuu seisomaan tämän kumppaninsa eteen. Pää alaspäin "Rakastellessamme mieheni käänsi minut kohtisuoraan sängynlaitaa kohden niin, että pääni roikkui sängyn ulkopuolella. Kokeilkaa tätä kotona Nainen makaa sängyllä niin, että pää ja hartiat ja roikkuvat sängylaidan yli.

Temposta toiseen "Rakastajani saattaa pysähtyä kesken työnnön ja vaihtaa vaihteen superhitaalle niin, että hän liikkuu sisään ja ulos sentti sentiltä. Kokeilkaa tätä kotona Kumppani pysäyttää yhdynnän aikana liikkeen kesken kaiken valitsemallaan — ja toiselle osapuolelle odottamattomalla — hetkellä, esimerkiksi aivan työnnön alkuvaiheessa, kun peniksen pää koskee häpyhuulia, tai puolimatkassa sisään.

Tyyny takamuksen alle "Ennen lähetyssaarnajaan asettumista laitan napakan tyynyn takamukseni alle. Kokeilkaa tätä kotona Kun on lähetyssaarnaajan aika, asetetaan naisen takamuksen alle tyyny niin, että sen päällä on mukava ja tukeva maata.

Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä MindWill , Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Nyt voisko joku antaa selviä vinkkejä vaikka mistä itte tykkäätte tai ootte tehnyt toiselle onnistuneesti??

Pitääkö keskittyä vain clitorikseen? Pitääkö ottaa sormet samaksi ajaksi mukaan touhuun? Auttakaa En halua tuottaa pettymästä tytölleni. Jokainen tyttö on yksilöllinen, ethän unohda tätä? Ja mikä sopii yhdelle ei sovi välttämättä toiselle,, kysele tytöltäsi, hän tietää parhaiten, tai jos ei tiedä kokeilkaa yhdessä, siinä teille mukavaa laatuaikaa. Oikeastiko ihmiset vastaavat tällaiseen?

Vielä kohdittain eli kohta 1 , kohta2 ja kohta 3? Ei ihme, että naisilla ja miehillä on vaikeaa seksin suhteen, kun heillä on nykyään tällaisia vaatimuksia. Eikö seksiä opita vähitellen partnerin kanssa tai parnereiden. Seksi on hyvää luotettavan partnerin kanssa. Seksi kehittyy ihan itsestään! Kun kokeillaan jotain muuta kuin eilen, yhteisestä sopimuksesta ja toiseen luottaen. Jänkäjoonaan sormet haisee kakalle, hyi.

Nyt on nimimerkin "jänkäjoonas" neuvot haukuttu oikein tosissaan. Nimimerkki "taria" lukuunottamatta neuvoi välillä imemistä nuolemisen sijaan kukaan ei antanut neuvon neuvoa. Nuorella miehellä olisi ollut hyvä paikka saada hyvää opastusta, mutta homma ei oikein toiminut. Miehenä en nyt uskalla kirjoittaa tämän enempää että ei tule neuvottua väärin.

Vähissä on neuvot , En aikonut pahemmin miestä tässä ruveta neuvomaan, koska jokainen nainen tosiaan on omanlaisensa ja toivottavasti naisella on mahdollisuus esittää toiveita miehelle, kenen kanssa seksiä harrastaa.

Siitä se lähtee se molemminpuolinen nautinto. Toki myös miehellä pitää olla mahdollisuus kertoa toiveistaan tai kieltäytyä jostain jos itse ei halua jotain tehdä. Jotkut miehet eivät tykkää laittaa sormia anukseen saati nuolla sieltä päin. Naisena voisin sanoa, että nuoleminen tuntuu kivalta, ja joskus on mukava kokeilla itseä omalla kädellä sieltä häpyhuulista tai sieltä välistä kun mies nuolee tai imee klitoriksen luota. Vähän siellä meinaa olla ahdasta, mutta ite tykkään joskus tehdä niin.

Joskus taas hivelen itseäni sisäreisistä kun mies nuolee. Jos olen oikein kiimassa, tuntuu hyvältä kun mies laittaa yks tai kaks sormea mun sisään samalla kun nuolee. En tiedä olenko jotenkin poikkeava nainen, mutta minusta koko pillun nuoleminen on ihan liikaa markkinoitu juttu.

Mieheni on taitava ja hallitsee homman, mutta se ei kuitenkaan tunnu minusta juuri miltään. Olen miettinyt, että onko niillä naisilla joidenka klitoris on voimakkaasti ulkoneva helpompi saavuttaa klitorisorgasmi, kuin niillä, joidenka klitoris on pieni ja hyvin syvällä.

Vai ovatko ne naiset niin puutteessa, nuoria tai kiihottuneita, että pelkkä kieletys laukaisee orgasmin. Onko tässä hieman sama juttu miehillä, että se suihinotto tai perspano näyttää paljon kiihottavammalta, kuin miltä se sitten todellisuudessa tuntuu. Aikuisviihde markkinoi sen pakollisen kuvion kielisuudelmat, pillun nuoleminen pikaisesti, munan imeminen 30 min, helvetillinen jyystäminen asentoja vaihtaen paikat savuten ja hikeä virraten ja lopuksi mies hoitelee homman oman käden avulla niin, että maksoiko kaiken sen vaivan.

Siis rakastelen mielummin nautinnollisesti ja pitkään saavuttaen syväorgasmin. Aihetta hipoen , Tämä on kaikkein paras taktiikka, koska mieltymykset vaihtelevat, ja sama neito saatta eri päivinä tykätä eri asioista.

Jos et kehtaa kysyä tai rakkaasi ei kehtaa sanoa , kuuntele naistasi. Jos neitosi ääntelee tyytyväisesti tai painautuu kieltäsi vasten, olet luultavasti oikeilla jäljillä Sama naisille, jos annatte miehen ymmärtää, mikä toimii, saatte juuri sitä. Pidä huolta, että rakkaallasi on turvallinen ja rakastettu olo. Älä pakota, kannusta mieluummin. Aloita varovasti, yleisen syyttäjän innolla tehty lähestyminen tuskin toimii. Suuseksi on sellainen hienovarainen juttu, ainakin oma rakkaani kaipaa rytmikästä, hellää nuokemista, jonka voimakkuus saa lisääntyä kiihotuksen myötä.

Eli loppuvaiheessa saa nuolla jo kovaa ja kiihkeästi. Joskus, kun ollaan sopivan kiimaisia, voi hellät lipsuttelut skipata kokonaan.

Harvat naiset tykkäävät klitoriksen suorasta, puuduttavasta jynkyttämisestä. Etsi siis ympäriltä kiusoitelleen ensin.

Selvitimme myös sen, miksi nämä orgasminiksit todellakin toimivat ja laadimme ohjeet, miten niitä voi soveltaa omassa makuuhuoneessa.

Näin saan huikean orgasmin joka kerta. Vaikutus liittyy todennäköisimmin G-pisteeseen, joka sijaitsee emättimen etuseinämässä noin neljä senttiä emättimen suulta. Kaikki naiset eivät kovin helpolla paikallista omaa G-pistettään, sillä se ei välttämättä sijaitse suoraan samassa linjassa navan kanssa.

G-pisteen olemassaolosta ylipäänsä on kiistelty, mutta monet kokevat alueen stimuloinnin nautinnollisena ja orgasmia voimistavana. Kun alavatsaa painetaan yhdynnän aikana, G-piste painuu tiiviimmin penistä vasten, mikä voi tehdä orgasmista entistä kokonaisvaltaisemman. G-pisteelle ei voi antaa tarkkoja koordinaatteja eikä sen stimulointi tuota kaikilla samanlaisia tuntemuksia.

Parhaimmillaan se voi kuitenkin viedä nautinnon uudelle tasolle, joten kannattaa uhrata tuokio tai pari rauhallisiin etsintöihin. Kumppani voi kokeilla painaa varovasti naisen alavatsaa noin 10 senttimetriä navan alapuolelta samalla, kun hän liikkuu naisen sisällä. Kun oikea kohta löytyy, epäilyksen varaa ei ole — sen kyllä tietää. Kun kämmeniä kuljetetaan lähes ihoa koskien, ne hipovat ihokarvoja ja aiheuttavat ihanan kihelmöivän, lähes kutittavan tunteen.

Pidätelty kosketus voi tuntua myös erittäin kiihottavalta, kuin aavistukselta siitä, mitä on vasta tulossa. Se viestii myös arvostuksesta ja kiinnostuksesta toisen kehoa kohtaan ja voi näin tehdä kosketuksen kohteen olon entistä haluttavammaksi. Lähes koskettava osapuoli riisuu kumppaninsa, mikä on jo itsessään kiihottavaa, ja asettuu seisomaan tämän kumppaninsa eteen. Hän vie kämmenensä kumppaninsa ohimoille niin lähelle ihoa kuin mahdollista ilman, että hän varsinaisesti koskee kumppaniaan.

Hän kuljettaa käsiään ohimoilta hitaasti olkapäille, rinnoille, vatsalle, pakaroille ja reisille lähes kumppaniaan koskettaen. Mitä hitaampi liike, sen parempi. Olin aikeissa protestoida outoa asentoa kun huomasin, että se tuntui oikeastaan todella hyvältä. Hetken päästä sain intensiivisen orgasmin. Kun pää on alaspäin, tunne voi olla hieman huimaava.

Fyysiseen nautintoon yhdistettynä tämä tunne voi joillain naisilla tehdä orgasmista voimakkaamman. Nainen makaa sängyllä niin, että pää ja hartiat ja roikkuvat sängylaidan yli. Mies työntyy hitaasti ja varovasti naisen sisään. Asento on nautinnollisin silloin, kun nainen on jo valmiiksi hyvin kiihottunut, joten aivan session alussa sitä ei kannata kokeilla.

Monille naisille ennalta-arvaamattomuus voi olla erityisen kiihottavaa. Odotusten nouseminen kutkuttaa ja kuumentaa tunnelmaa, kun kumppanin seuraavasta liikkeestä ei voi olla varma. Pienet yllätykset, kuten pieni tauko ja rytminmuutos, voivat olla siis enemmän kuin paikallaan. Kumppani pysäyttää yhdynnän aikana liikkeen kesken kaiken valitsemallaan — ja toiselle osapuolelle odottamattomalla — hetkellä, esimerkiksi aivan työnnön alkuvaiheessa, kun peniksen pää koskee häpyhuulia, tai puolimatkassa sisään.

Parhaimmalta yllätys tuntuu, jos pysähdyksen jälkeen jatketaan mahdollisimman hitaasti ja kiihdytetään tahtia vähitellen. Se muuttaa hieman mieheni tulokulmaa ja saa asennon tuntumaan paljon paremmalta. Sillä, mistä kulmasta naiseen työnnytään, voi olla ratkaiseva merkitys nautinnon kannalta. Ei ihme, että naisilla ja miehillä on vaikeaa seksin suhteen, kun heillä on nykyään tällaisia vaatimuksia. Eikö seksiä opita vähitellen partnerin kanssa tai parnereiden.

Seksi on hyvää luotettavan partnerin kanssa. Seksi kehittyy ihan itsestään! Kun kokeillaan jotain muuta kuin eilen, yhteisestä sopimuksesta ja toiseen luottaen. Jänkäjoonaan sormet haisee kakalle, hyi.

Nyt on nimimerkin "jänkäjoonas" neuvot haukuttu oikein tosissaan. Nimimerkki "taria" lukuunottamatta neuvoi välillä imemistä nuolemisen sijaan kukaan ei antanut neuvon neuvoa. Nuorella miehellä olisi ollut hyvä paikka saada hyvää opastusta, mutta homma ei oikein toiminut.

Miehenä en nyt uskalla kirjoittaa tämän enempää että ei tule neuvottua väärin. Vähissä on neuvot , En aikonut pahemmin miestä tässä ruveta neuvomaan, koska jokainen nainen tosiaan on omanlaisensa ja toivottavasti naisella on mahdollisuus esittää toiveita miehelle, kenen kanssa seksiä harrastaa. Siitä se lähtee se molemminpuolinen nautinto. Toki myös miehellä pitää olla mahdollisuus kertoa toiveistaan tai kieltäytyä jostain jos itse ei halua jotain tehdä.

Jotkut miehet eivät tykkää laittaa sormia anukseen saati nuolla sieltä päin. Naisena voisin sanoa, että nuoleminen tuntuu kivalta, ja joskus on mukava kokeilla itseä omalla kädellä sieltä häpyhuulista tai sieltä välistä kun mies nuolee tai imee klitoriksen luota.

Vähän siellä meinaa olla ahdasta, mutta ite tykkään joskus tehdä niin. Joskus taas hivelen itseäni sisäreisistä kun mies nuolee. Jos olen oikein kiimassa, tuntuu hyvältä kun mies laittaa yks tai kaks sormea mun sisään samalla kun nuolee. En tiedä olenko jotenkin poikkeava nainen, mutta minusta koko pillun nuoleminen on ihan liikaa markkinoitu juttu. Mieheni on taitava ja hallitsee homman, mutta se ei kuitenkaan tunnu minusta juuri miltään.

Olen miettinyt, että onko niillä naisilla joidenka klitoris on voimakkaasti ulkoneva helpompi saavuttaa klitorisorgasmi, kuin niillä, joidenka klitoris on pieni ja hyvin syvällä. Vai ovatko ne naiset niin puutteessa, nuoria tai kiihottuneita, että pelkkä kieletys laukaisee orgasmin. Onko tässä hieman sama juttu miehillä, että se suihinotto tai perspano näyttää paljon kiihottavammalta, kuin miltä se sitten todellisuudessa tuntuu.

Aikuisviihde markkinoi sen pakollisen kuvion kielisuudelmat, pillun nuoleminen pikaisesti, munan imeminen 30 min, helvetillinen jyystäminen asentoja vaihtaen paikat savuten ja hikeä virraten ja lopuksi mies hoitelee homman oman käden avulla niin, että maksoiko kaiken sen vaivan. Siis rakastelen mielummin nautinnollisesti ja pitkään saavuttaen syväorgasmin. Aihetta hipoen , Tämä on kaikkein paras taktiikka, koska mieltymykset vaihtelevat, ja sama neito saatta eri päivinä tykätä eri asioista.

Jos et kehtaa kysyä tai rakkaasi ei kehtaa sanoa , kuuntele naistasi. Jos neitosi ääntelee tyytyväisesti tai painautuu kieltäsi vasten, olet luultavasti oikeilla jäljillä Sama naisille, jos annatte miehen ymmärtää, mikä toimii, saatte juuri sitä.

Pidä huolta, että rakkaallasi on turvallinen ja rakastettu olo. Älä pakota, kannusta mieluummin. Aloita varovasti, yleisen syyttäjän innolla tehty lähestyminen tuskin toimii. Suuseksi on sellainen hienovarainen juttu, ainakin oma rakkaani kaipaa rytmikästä, hellää nuokemista, jonka voimakkuus saa lisääntyä kiihotuksen myötä. Mutta pepunnuoleminen, mites on? Meillä sitä saa vapaasti "kielettää", onneks.

Omat aikaisemmat kokemukset ainakin on, että kaikki naiset ei sitä enää halua nuoltavan. Ei kaikki miehet varmaankaan tykkää nuolemisesta eivätkä kaikki naisetkaan. Ei ole todellakaan houkuttelevaa nuolla kenenkään likaista tavaraa Joskus joku nainen on halunnut siitä huolimatta ottaa minulta suihin.

Kyllä muuten sormittelen ja hieron sitä, mutta en nuole. Kukaan ei ole jättänyt minua sen takia. JOS minä jättäisin mieheni suuseksin puutteen takia, en kyllä kertoisi, että jättäisin hänet suuseksin puutteen takia. Montako kertaa sinut on jätetty muusta syystä? Minä en tykkää että pilluani nuollaan, eikä tykkää mieheni nuolla sitä joten hyvä meille: Minä juuri pari kk sitten jätin miehen siksi, ettei antanut suuseksiä. En tietenkään kertonut oikeaa syytä. Voin vastata vain omasta puolestani, mutta minä pidän molemmista, eli nuolemisesta sekä sormettamisesta.

Olen huomannut, että molemmilla tavoilla saa naiselle herkemmän tyydytyksen kuin perinteisellä yhdynnällä. Ja minusta on kiihottavaa katsella ja kuunnella todella hekuman kourissa oleva naista. Jos mies ei tykkää nuista molemmista on hänellä jotain salattavaa Eihän se ole se pillun nuoleminen sinällään, muutenhan me kaikki äijät varmaan nuoltais paremman puutteessa jotain tomaatin siivuja päivät pitkät. Se lähtee niistä kiksien määrästä jota saa kun näkee mitä mielihyvää saa muijalleen aikaseksi.

Se on jotenkin hienovaraisempi ja tarkempi tie kliimaksiin ihan aktiin verrattuna. Ensimmäisiä kertoja kun sitä teki niin kiinnitti enemmänkin huomiota siihen makuun ja hajuun, mutta sen jälkeen kaikki huomio on siinä että mistä olettaa muijan tykkäävän ja nauttii itse siitä nautinnosta jota muija kokee.

Vaimoa nuolisin mielelläni kun maistuu niin hyvältä mutta hän taas ei liiemmin välitä hommasta. On sitten speciaali hetkiä varten Aiemmin on ollut tapauksia, että saisi nuolla vaikka kuinka paljon mutta ei vain ollut minun makuuni. Mä voisin nuolla mun tyttöä vaikka koko päivän!!!!! Noin äkkisältään tulee ainakin homot mieleen Kohdalleni sattunut "pinpannuolijat" ja molemmista tuntunut kiihottavan hyvälle ja sormettaminen sehän vasta mujua, kun mies taakaapäin ja sormeilee samalla, aih voih, ettäää tekee taas mujua..

Tekee nääs hitsin hyvää, silloin orkku tulee hyvin maukkaasti, miehestäkin tuntuu hyvälle ku saa kunolla lipsutella: Rakastan sitä kun mieheni nuolee ja sormeileen pimpsaani seksin aikana. Onse niin ihanaa On senjälkee tosi hyvänolon tunne voidaan ottaa jopa uusiksi.

Miehestäni on tullut aivan mahtava nuolija. Ihan sairaan hyvän tuntuista kun se lipittää kiltaani. Varsinkin jos olen kontillani ja se imee mua takaapäin. Lipittää häpyhuulia ja klitaa ja nuolee peräaukkoani. Viimeksi tänään sain perusteelliset nuolennat. Minäkin tykkään nuolla pillua, sormettaa ja pidän myös että minulle tehdään samoin ;. Voi kuin nuolisin sun pilluasi pitkään. Hei kirsti haluaisin tulla nuoleen sinun posliiniasi.

Kyllä se on kivaa, kunhan on puhdas pimpsa. Eli suihkun kautta vällyjen väliin: Naisissa tuntuu olevan sekä että.. Viimeisimmät kumppaniani ei ole jostain syystä antaneet nuolla, mikä sinänsä on harmittanut: Käydään ensin suihkussa senjälkeen ryhdytään toimeen ja lopuksi otetan kunnon pano.

Kivaa 30v on harrastettu joskus kielen alaosa kipytyy ja joskus niska.. Pari kertaa kaverikin auttamassa, Hellästi koskettaen ja kun vatsa vääntelehtii orgun kourissa on kiva soittaa klitokriksen kieltä.. Kyllä pimpin nuoleminen on kivaa hommaa varsinkin kun se oikein märkä. Onse niin kiva 3. Jos vielä olisi sellaiset oikein isot ja riippuvat silloin vasta touhua riitäisi.

Varmaan ois ihan mahtavaa, mut ku oon forever alone Mistä tunnistaa ns "seksihullun naisen" en haluis mitään tunnottoman tussun pihtaria: Kyllä pimpin nuolenta on ihan hyvää. Onko sen mukavampaa,kun suihunjälkeen lipittää puhdasta munaa ja runkata, elämän kumppani nuolla ja sormettaa pimppiä. Kyllä tekee molemmille namia. Puhtaan ja siistityn pillun nuoleminen on ihanaa.

Aina ajankohtaiset aloitukset pompsahtavat näköjänsä ylös. Olen kuullut, että on olemassa miehiä, jotka eivät tykkää antaa naiselle suuseksiä. Yksi mies jopa väitti vaativansa vaimoltaan kullin imemistä, mutta sanoi pillun nuolemisen olevan kuvottavaa. Minä tykkään kyllä nuolla pillua.

Alapään sheivaus valintatalo turku ja puhdas pillu on kivaa nuolla. Tyhjiö "Hän otti nännini suuhun ja imi ja puhalsi vuorotellen. Etsi siis ympäriltä kiusoitelleen ensin. Olin aivan, että hei mitä mitä, jatka nyt kun aloititkin. En pidä siitä, että mies ikäänkuin pakon edessä "yrittää hoitaa" minua märäksi jotta pääsee asiaan. Voin vastata vain omasta puolestani, mutta minä pidän molemmista, eli nuolemisesta sekä sormettamisesta.

0 thoughts on “Klitoriksen nuoleminen ystävää etsimässä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *